Milyen állást javasolnátok nekem? (lent)
Most leszek végzős és valamilyen szinten bennem van a pánik. Egyetemek közül a budapesti METU-ra tervezek jelentkezni, gazdálkodás és menedzsment szakra.
Eleinte vállalkozó szerettem volna lenni, de elbizonytalanodtam, hiszen ahhoz kell egy piacképes jó ötlet.
Gondolkoztam a ‘fordító’ szakmán is, angolból 3 éve középfokon nyelvvizsgáztam, 11. év elején előrehozottaztam. Most olaszt tanulok, habár ebben a szakmában inkább az angolt céloznám meg.
Érdekel még az ingatlan piac is. (Gondolok itt ingatlanügynökségre, a real estate broker szakmára pontosabban.)
Kb. 4,30-as átlagom van suliban, az irodalom nagyon jól megy, a töri mehetne jobban is, ha több időt és energiát fektetnék bele (de azt majd érettségi körül), a matek pedig egy gyenge négyes.
Szeretnék majd a jövőben "több lábon állni", valószínűleg fordítói szakma második állásként.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)
17/L
Vallakozason ne otletelj.
Fordito kb hivatas kategori mar, nagyon rosszul fizet vagy a jo helyekre nagyon nagyon nehez bejutni
Gazdalkodas es management jol hangzik de mivel szeretnel foglalkozni majd?
Köszi a választ!
Pont ezaz, egyébként hogy nem tudom, mivel szeretnék majd foglalkozni a jövőben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!