Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen állást javasolnátok...

Milyen állást javasolnátok nekem? (lent)

Figyelt kérdés

Most leszek végzős és valamilyen szinten bennem van a pánik. Egyetemek közül a budapesti METU-ra tervezek jelentkezni, gazdálkodás és menedzsment szakra.

Eleinte vállalkozó szerettem volna lenni, de elbizonytalanodtam, hiszen ahhoz kell egy piacképes jó ötlet.

Gondolkoztam a ‘fordító’ szakmán is, angolból 3 éve középfokon nyelvvizsgáztam, 11. év elején előrehozottaztam. Most olaszt tanulok, habár ebben a szakmában inkább az angolt céloznám meg.

Érdekel még az ingatlan piac is. (Gondolok itt ingatlanügynökségre, a real estate broker szakmára pontosabban.)

Kb. 4,30-as átlagom van suliban, az irodalom nagyon jól megy, a töri mehetne jobban is, ha több időt és energiát fektetnék bele (de azt majd érettségi körül), a matek pedig egy gyenge négyes.

Szeretnék majd a jövőben "több lábon állni", valószínűleg fordítói szakma második állásként.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)

17/L

2021. aug. 9. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vallakozason ne otletelj.

Fordito kb hivatas kategori mar, nagyon rosszul fizet vagy a jo helyekre nagyon nagyon nehez bejutni

Gazdalkodas es management jol hangzik de mivel szeretnel foglalkozni majd?

2021. aug. 9. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Pont ezaz, egyébként hogy nem tudom, mivel szeretnék majd foglalkozni a jövőben. :(

2021. aug. 10. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt beleinvesztálsz 3.5 évet egy egyetembe, amivel lehet nem fogsz kezdeni semmit, gondolkodj, hogy mit szeretnél. Esetleg elmehetnél 1 évre dolgozni egyetem előtt, a munka világa majd megmutatja, hogy mivel szeretnél foglalkozni és mivel nem. Máshol nagy divat a gap year, csak valamiért itthon nem.
2021. aug. 11. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!