2022 Januártól tényleg megszűnik az Szja adózás a 25 év alattiaknak?
Veled mivan. Ne írj olyat amit nem írtam le. Imádom ezt a vitakulturat amikor a számba adnak dolgokat amiket nem mondtam ki.
Nem akarom ingyen, de felbasz, hogy fizetek mindent de a visszaosztasoknal az egyedülállók mindig ki vannak hagyva.
Hol írtam olyat hogy inygen akarok mbarmit? Főleg mindent?
Tudsz ertelmesen vitázni? Anélkül hogy random írnál dolgokat amiket a másik nem mondott?
A lakás celrol ne is beszéljünk, random leirtal vmit amit tippelsz, de segítek, nem ez a célom.
Nem nehéz ervekkel vitázni, hidd el menni fog. :)
Igen, átlagjövedelemig.
Jön a választás így ezzel kell meggyőzni azokat akiket nem hoz lázba a krumpliosztás.
#7: ha nem akarsz gyereket akkor pedig jóval olcsóbban megélsz, szóval minek is támogatni?
Például BP állatkert: te a pároddal gyerek nélkül bemész 6600Ft.
Három gyerekkel a kedvezményes jegy 11000 Ft.
Egy átlag bevásárlás biztos, hogy olcsóbban kijön neked mint ha lenne 2-3-4 gyereked.
Nem értem miért kéne támogatni az egyedülállókat vagy gyermektelen párokat?
#17: nem a te adódból megy ebben biztos lehetsz.
Az állam ad támogatásokat a családoknak, nem neked kell fizetni.
Jaj istenem.
6 órára eltűnök és ez vár vissza :/
Köszi mindenkinek aki válaszával segítette az előrébb jutásomat :)
17# meg nemtudom még melyik voltál te.
Ne irigykedj... Mindenben van logika. Ahogy ebben az adómentesítésben is.
Rengeteg fiatal hagyja el az országot a kevés fizetés és magas adózás miatt. Gondolom ez nekik akar lenni valami segítség, és ezzel próbálják meg visszafogni őket hogy ne menjen innen ki a fiatal munkaerő.
És szted miből adja? Az adóbevételekből is..
Nekem 1 gyerekem van, jár 12e családi meg 10e adókedvezmény.
3 gyerekre meg 300× ennyi...hát én se értek vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!