Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ahhoz hogy Víz -gáz fűtésszere...

Ahhoz hogy Víz -gáz fűtésszerelő legyek, milyen tanfolyamot kell elvégeznem?

Figyelt kérdés

#Víz -gáz fűtésszerelő
2021. aug. 3. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
víz-gáz-fűtésszerelő tanfolyamot.
2021. aug. 3. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Okj vagy ha ezt már megszüntették akkor normális sulis képzésen lehet tanulni. Amúgy jelenleg minden szakma nagyon fut, szóval jó eséllyel megéri .
2021. aug. 4. 05:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Ilyen tanfolyam hogy víz-gáz-fűtésszerelő nem létezik.
2021. aug. 4. 06:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Volt egy szomszédom aki épületgépész (üzem)mérnök képesítéssel csinálta, szerintem nem volt neki semmi azon kívül.
2021. aug. 4. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Épületgépész képzéshez érettségi kell az most nem fog összejönni. Még van két szakma a VÍZ-, CSATORNA- ÉS KÖZMŰRENDSZERSZERELŐ illetve a CSŐHÁLÓZAT-SZERELŐ, nem tudom hogy a CSŐHÁLÓZAT-SZERELŐ vállalkozhat e mert ez csak részszakma Nincs okj azonosítója. Az okj ben már más a neve.
2021. aug. 4. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
*Az új okj ben már más a neve.
2021. aug. 4. 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne közben megtaláltam a kérdésemre a választ. Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő a tanfolyam neve.
2021. aug. 5. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Elvégezted? Megérte?
jan. 29. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én diplomaskent tervezem , hogy elvegzek pár hasonló szakmát. Így félig meddig hobbi meg nem árt alapon. Sztem tok menő ha valaki otthon mondjuk szakszerűen kicserel egy vìzcsövet, felrak pár konnektort vagy hasonlót. Persze nem kókány módon másoktól ellesve a taknyolast.
jan. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!