Pályakezdő fűtésszerelő 160 ezer havonta milyen fizetés?
Heti 5 nap, napi 10 óra + 2-4 óra utazás (ez attól függ hova megyünk). Szombat + 9000 ezer, ha megyek. Tehát, ha heti 6 nap lenne, akkor 200 havonta, és ez nettó, nem pedig bruttó!! Ez milyen?
Én elégedett vagyok vele így első munkahelyre. Igaz, hogy néha kemény fizikai munka van, de belefér.
átlagos.
én hegesztő vagyok nettó 240 napi 8 óra 6 perc utazás ;)
a múlthónap kemény volt 4 szombat 1 vasárnap plusz 319nettó.
na milyen ?
# 6
Csöpög belőled a jóindulat.
# 7
Ahol voltam gyakorlaton, oda vettek fel munkára, mondta a főnök, hogy jól melózok, ügyes vagyok, így megtartott és ennyi a fizetés...
#6 -os voltam
Kíváncsi voltam mi, a reakciód. :)
Ahhoz képest, hogy egy kimondottan "vándor cigány" szakma, ami bizony azt jelenti ott a helyszínen éled kis életed napi 10 órában. Ott eszel, végzed kis- és nagydologodat az építkezésen/felújításon és leírásod szerint, 2-4 órát utazol, hát mit is mondjak nem egy versenyképes fizetés.
160.000 Ft ÷ (21 nap x 10 óra) = 761,2 Ft ~ 760Ft/óra
160.000 Ft ÷ (22 nap x 10 óra) = 727,27 Ft ~ 730Ft/óra
jól számoltam?
Kezdő szakinak nem is rossz (ha, legalább minimálára be vagy jelentve) de, nem egy kiemelkedő fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!