NEM IT-sok és mérnökök! Ti mennyit kerestek és mi a foglalkozásotok?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik nem informatikusok vagy mérnökök. Kicsit már idegesítő, hogy ők teljesen kisajátították ezt a kategóriát. Az összes fizetéssel kapcsolatos kérdésre már kb. csak szoftverfejlesztők válaszolnak. Pedig gondolom nem ők az egyetlenek, akik jobban keresnek, mint az átlag. Hol vannak itt pl. az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, biotechnológusok stb?2021. aug. 3. 10:14
11/15 anonim válasza:
Ingatlanfelvásárlás (lakhatatlan lakások), bontás, telekeladás. Évi 17-20 M körül.
12/15 anonim válasza:
Menzaszakács bruttó 280 ezer ft,168 óra,túlóra nincs
13/15 anonim válasza:
Én kiesek, úgyhogy nevezem a barátnőm fizetését.
Céges jogász, 700 nettóért.
Alapvetően azért informatikusok és programozók szoktak válaszolni mert nekünk a munkánk része, hogy számítügépezzünk így mindig 2 kattintásra van a gyakori.
14/15 anonim válasza:
Én social media manager vagyok, 3 év tapasztalattal, és nettó 300 ezer forintot keresek Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!