Valaki járt hasonló cipőben?
Májusban végeztem a sulival, 2 éves erettsegin voltam ami hála isten sikerült. Viszont,azóta nem nagyon találok munkát. Nagyon sok helyen próbálkoztam, nem nagyok az igényeim,a szakmám számítógépszerelő, Zala megyében élek, Nagykanizsa
De konkrétan lehetetlen normális munkát találni.
A munkák nagy része gyari munka 3 műszakban, de a fizetés nevetséges.
Most jelentkeztem az iskolába esti technikusi képzésre.
De egyenlőre kevés a jelentkező így nem biztos hogy indul,így ha nem marad más választás el kell vállalnom a gyari munkákat.
Félre értés ne essék, nem budos a munka, csak kb az összes rokonom dolgozott ezekben a gyárakban és meg van mindnekinek róluk a véleménye.
Az egyikben enis voltam gyakorlaton, de valami borzalom,nem is a munka,inkabb ahogy bánnak az emberrel.
22/F
Hat igen sajnos,meg talán letenni egy nyelv vizsgát hátha külföldön adódik valami munka:/ addig meg a gyárat megpróbálni,egy kis kezdő tőket ossze szedni.
Egy gyárnal már voltam interjún, de ott kiderult hogy nem is arra a munkára akartak volna amire én jelentkeztem És ami a hirdetésben is szerepelt.
Plusz nem tetszett nekik,hogy nincs munkatapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!