Vannak itt olyanok akik 30 éves koruk után szereztek rendes szakmát és pár éven belül komoly egzisztenciára tettek szert?
Figyelt kérdés
Vagy erről már le vagyok csúszva és 18 évesen kellet volna tudatosnak lennem?2021. aug. 1. 17:03
1/9 anonim válasza:
Ha vannak is, te nem leszel ilyen.
2/9 anonim válasza:
Sztem eselytelen szamodra. Nem azert mert eddig nem sikerult hanem mert olyan suttyo vagy h ide kell kerdest kiirj
3/9 A kérdező kommentje:
Értem.
Tehát akkor esélytelen.
2021. aug. 1. 19:02
4/9 anonim válasza:
Már miért lenne esélytelen? Ha 30 vagy, akkor még mindig van 35 év munkaviszony előtted a nyugdíjig (hogy kapj valamit a minimálon felül), ah egyáltalán lesz addigra nyugdíj.
amúgy igen, 30 évesen tanultam meg weboldalt készíteni.. pontosabban online rendszert építeni, most a hirdetéskezelést tanulom. Hatalmas egzisztencia még nincs belőle, de van egy saját webshopom ami jutalékfizetés alapon működik és folydogál belőle havi szinten ~50e, illetve van 3 ügyfelem akinek kezelem a fb és insta oldalát, amiből szintén jön 100e havonta.
5/9 anonim válasza:
nyiss egy vállalkozást. brutál sok pénz van benne és állami támogatás is bőven van
6/9 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Kicsit elhúzódott az egyetem, 30 évesen végeztem és most egy jól fizető állásban dolgozom amiből lehet gyarapodni, építeni.
7/9 anonim válasza:
Simán lehetséges, van aki 40 évesen vált karriert, de még neki is 20-25 éve van hátra nyugdíjig. Aki szerint nem lehetséges, az maga is egy sikertelen, pesszimista ember. Ne hallgass soha rájuk! Nem kell a felhők felett járni, de reálisan nézve simán sikerülhet.
8/9 anonim válasza:
#7: mostani munkahelyemen van ilyen síró lény, ott dolgozik 20+ éve és az első hónap végén nyavajogta, hogy ő bizony nem kap annyit min engem amennyivel felvettek.. lehet nem sírni kell, hanem szorgalmasan dolgozni, tanulni és akkor összejön. :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Komolyan írtad?
Azon nagyot lehet bukni, ha eszetlenül belevág az ember.
2021. aug. 2. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!