Szerintetek miért él egy közel 30 éves, jó anyagi helyzetű nő a szüleivel?
Én pont ilyen vagyok, csak férfiban. 19 éves vagyok, nagyon jól keresek, de otthon élek a szüleimmel, akik nem annyira. Egy jelentős összeggel hozzájárulok a családi költségvetéshez minden hónapban.
Neked fura, másnak meg más a fura. Tudod, nem klónok vagyunk.
LEhet, hogy ha külön lakna, akkor a lakbérre menne el a pénze, és nem tudná megengedni a mostani luxust magának.
Vagy csak spórol saját lakásra.
MEg az is lehet, hogy jól megvan a szülökkel, és értelmetlennek tünik neki egy külön lakás fenntartása fölöslegesen
Egy barátnőm 31 éves, jó karrierje van, sokat keres és a szüleivel él. Neki ez így kényelmes, van egy külön lakrésze, amit ő tart fenn, segíti a szüleit anyagilag és a ház körül is, teljesen önálló, de közel van a családjához. Párja most épp nincs és nem is keres, szóval erre sem kell gondolnia. Mondjuk az ő szülei nagyon jó fejek, felnőttként kezelik, nem nagyra nőtt gyerekként és ő sem viselkedik úgy.
Én amióta az eszemet tudom, önállósodni akartam és jó messze élni a szüleimtől, de mások vagyunk, ez már csak ilyen.
Valószínűleg azért jut drága cuccokra, és azért tudja segíteni a szüleit is, mert nem él külön.
De az is lehet, hogy gyűjt saját lakásra, nem akar albérletbe menni.
Talán mert nem akar egyedül élni.
Nem olyan jó hazamenni este az üres lakásba, ahol akár meg is dögölhetsz.. a mentőt sem híja ki hozzád senki, max 2 hét után, mikor érzik a oszló hullád szagát.
Amúgy meg minken verje el a pénzét feleslegesen albérletre, ha van hol laknia és jól kijön a szüleivel?!
Gondolom te egyedül fogsz szenvedni egy lakásban az ő korában, csak elmondhasd magadról mekkora király vagy, hogy egyedül élsz?!
Szerintem, lepj ki a proli uzemmodbol es foglalkozz a sajat dolgoddal.
Kicsit durvara sikeredett, de ez az igazsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!