Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek miért él egy...

Szerintetek miért él egy közel 30 éves, jó anyagi helyzetű nő a szüleivel?

Figyelt kérdés
Van egy nő ismerősöm, 29 éves és nem tudom, hogy mit dolgozik, de tuti nagyon jól keres. Drága kocsija van, mindig a legújabb Iphone, drága ruhák, drága ékszerek stb. Nyilván jól keres, megtehetné, hogy külön költözzön, de a mai napig a szüleivel él. Szerintetek ez miért van? Szülei nem gazdagok amúgy, de vannak drága cuccaik mióta a lányuk jól keres. Nekem ez annyira fura, hiszen már nem 18 éves és megtehetné. Én is a szüleimmel élek, de én fiatalabb vagyok és még tanulok egyetemen.
2019. nov. 6. 14:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Én pont ilyen vagyok, csak férfiban. 19 éves vagyok, nagyon jól keresek, de otthon élek a szüleimmel, akik nem annyira. Egy jelentős összeggel hozzájárulok a családi költségvetéshez minden hónapban.

Neked fura, másnak meg más a fura. Tudod, nem klónok vagyunk.

2019. nov. 6. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

LEhet, hogy ha külön lakna, akkor a lakbérre menne el a pénze, és nem tudná megengedni a mostani luxust magának.

Vagy csak spórol saját lakásra.

MEg az is lehet, hogy jól megvan a szülökkel, és értelmetlennek tünik neki egy külön lakás fenntartása fölöslegesen

2019. nov. 6. 15:05
 3/14 A kérdező kommentje:
De te 19 éves vagy, ő meg 30
2019. nov. 6. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Elírtam, 29 vagyok :)
2019. nov. 6. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Egy barátnőm 31 éves, jó karrierje van, sokat keres és a szüleivel él. Neki ez így kényelmes, van egy külön lakrésze, amit ő tart fenn, segíti a szüleit anyagilag és a ház körül is, teljesen önálló, de közel van a családjához. Párja most épp nincs és nem is keres, szóval erre sem kell gondolnia. Mondjuk az ő szülei nagyon jó fejek, felnőttként kezelik, nem nagyra nőtt gyerekként és ő sem viselkedik úgy.

Én amióta az eszemet tudom, önállósodni akartam és jó messze élni a szüleimtől, de mások vagyunk, ez már csak ilyen.

2019. nov. 6. 15:10
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg azért jut drága cuccokra, és azért tudja segíteni a szüleit is, mert nem él külön.

De az is lehet, hogy gyűjt saját lakásra, nem akar albérletbe menni.

2019. nov. 6. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
29 voltam, mikor elköltöztem a szüleimtől. Akkorra lett olyan párkapcsolatom, ami miatt úgy éreztem, megéri egy rakás pénzt kidobni albérletre. Azóta is segítem a szüleimet valamennyire anyagilag, mert ketten nagyon szűkösen jönnek ki a pénzükből. Lehet, ha ez a csaj elköltözne, máris nem jutna a szülőknek jobb dolgokra, és a csaj szeretné nekik ezt biztosítani.
2019. nov. 6. 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:
13%

Talán mert nem akar egyedül élni.

Nem olyan jó hazamenni este az üres lakásba, ahol akár meg is dögölhetsz.. a mentőt sem híja ki hozzád senki, max 2 hét után, mikor érzik a oszló hullád szagát.

Amúgy meg minken verje el a pénzét feleslegesen albérletre, ha van hol laknia és jól kijön a szüleivel?!

Gondolom te egyedül fogsz szenvedni egy lakásban az ő korában, csak elmondhasd magadról mekkora király vagy, hogy egyedül élsz?!

2019. nov. 6. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Kerdesben a valasz, ahogy az elottem szolok celoztak ra. Egyebkent lehet ezt a szulokkel elest normalisan is kivitelezni, nem ritka hogy 2-3 generacio is el egy nagy hazban. Mondom ezt ugy, hogy 20 eves korom ota nem otthon lakom.
2019. nov. 6. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem, lepj ki a proli uzemmodbol es foglalkozz a sajat dolgoddal.

Kicsit durvara sikeredett, de ez az igazsag.

2019. nov. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!