Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Új munkahelyre megyek, de...

Új munkahelyre megyek, de nincsenek kilépő papírjaim, sem tb kiskönyvem. Mennyi baj?

Figyelt kérdés
Úgy szólt a tájékoztató, hogy amíg nem kapjuk meg a hivatalos értesítést e-mailben, hogy felvettek, addig akinek van munkahelye ne mondjon fel. Volt interjú, teszt, orvosi stb és ez után jött az értesítő ma, hogy gratulálunk felvettek. Ma fel is mondtam. Később jött az üzenet, hogy a kérdésben említett dokumentumokat vigyen hétfőn, de majd csak később fogják postázni a cég székhelyéről (Pécs, a telephely pedig Szeged), ilyen hamar nem. Úgy tudom 5 munkanapja van rá a cégnek. Nem volt felmondási időm, azaz nálunk nem kérik ezt, azonnal lehet menni a felmondás napján. Nagy baj, hogy nem lesz ez nálam hétfőn vagy utólag lehet vinni?
2021. júl. 29. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában lehet vinni utólag. Nincs különösebb jelentősége.
2021. júl. 29. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs a világon olyan hogy azonnal megkapod, számfejteniük kell az utolsó fizetésed, elszámolni a szabikkal stb. 5 munkanapjuk van igen, ezt az új helyen is tudni fogják, ne aggódj.
2021. júl. 29. 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Első munkahelyemen mondtam fel, nem volt még ezzel tapasztalatom. 😊 Megnyugodtam .
2021. júl. 29. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!