Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire használ ki a főnököm?

Mennyire használ ki a főnököm?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik hogy 4 éve pénzügyben dolgozom, mint cégvezető egy cégnél. Garantált bérminimummal.

Ahogy az idő telik, mostmár bevásárolok neki, viszem a postára a dolgokat, stb (persze ezt munkaidőn kívül) ha kések Ő miatta, mert szaladgálok mint pók a falon a városban, még én vagyok lecseszve hogy, már munkaidő van...

Mivel kerekesszékes, gondozom őt, katéterezés stb...

Ezt is ingyen. Szabadság nincs, szombat vasárnap meló, 0%-os emeléssel.

Utóbbi időben a gyerekére is vigyázok, viszem neki úgyszint ingyen a kaját, egyéb finomságokat. Természetesen ezt is díjmentesen.

Jó szót nem szoktam ezekért cserébe, de amikor pl előleget kérek mert hosszú a hónap, húzza a száját, és hogy én "teljesen lehúzom"...

Megéri mindössze laza 150 ezerért?

Kezdek besokkalni, de túlságosan jó szívű vagyok, és kihasználnak úgy érzem.

2021. júl. 28. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mielőtt feleségül vetted, addig nem kellett körbeugrálnod és a gyerekét etetned?
2021. júl. 29. 07:19
 12/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha cégvezető vagy, milyen főnököt gondozol?
2021. júl. 29. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Te kb aszisztens vagy a cegnel nem cegvezeto. De ugy nevezed ahogy akarod. Se a presztizs se a fizetes nem arulkodik masrol
2021. júl. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!