Mennyire használ ki a főnököm?
A történet ott kezdődik hogy 4 éve pénzügyben dolgozom, mint cégvezető egy cégnél. Garantált bérminimummal.
Ahogy az idő telik, mostmár bevásárolok neki, viszem a postára a dolgokat, stb (persze ezt munkaidőn kívül) ha kések Ő miatta, mert szaladgálok mint pók a falon a városban, még én vagyok lecseszve hogy, már munkaidő van...
Mivel kerekesszékes, gondozom őt, katéterezés stb...
Ezt is ingyen. Szabadság nincs, szombat vasárnap meló, 0%-os emeléssel.
Utóbbi időben a gyerekére is vigyázok, viszem neki úgyszint ingyen a kaját, egyéb finomságokat. Természetesen ezt is díjmentesen.
Jó szót nem szoktam ezekért cserébe, de amikor pl előleget kérek mert hosszú a hónap, húzza a száját, és hogy én "teljesen lehúzom"...
Megéri mindössze laza 150 ezerért?
Kezdek besokkalni, de túlságosan jó szívű vagyok, és kihasználnak úgy érzem.
Ennel nehez lenne eletszerutlenebb kamut osszeirogatni…
Cegvezeto, berminimum, szobat-vasarnap ingyentulora, kateterezes, kajahordas, gyerekfelvigyazas.
Egyeduli kerdes, hogy a munka mar budos lenne neked, azert nem ontozod meg azt a &@€ fuvet is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!