Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyárba bruttó kezdő órabér...

Gyárba bruttó kezdő órabér 1070 Forint?

Figyelt kérdés
Ez az alap vagy nagyon gyenge?

2021. júl. 27. 20:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
14%

Mi van miért vagy ilyen ideges? Ennyi mélyen érint? xd

Olyan, hogy nincs más, olyan nincs. Ezt meg a magad fajta vérproli foghatná már fel 2021-ben a hülye fejével. Ez a ti szerencsétlen szövegetek. Nincs más persze.. az az egy gyár van pont a megyében gondolom, nincs sehol máshol.

Mamahotel?? Miért is?

2021. júl. 27. 20:54
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

Látom még mindig nem érted. 😔

Igen, mélyen érint, mert felcsesz ez a szintű mélységes cinizmus, meg a más emberek felé való empátia teljes hiánya.

A magamfajta vérproli klímázott irodában dolgozik. Nyilván nem mennék el én sem 1070Ft-ért egy gyárba robotolni, de nem tartom kizártnak hogy vannak olyan emberek az országban, olyan életszituációban, hogy vagy ez van, vagy semmi.

Azért gondolom hogy valami kis mamahoteles csíra vagy, aki veri itt a tamtamot, hogy ezért nem érdemes elmenni dolgozni, mert másképp bele se mennél ebbe a dilemmába, hiszen mi közöd ehhez az egészhez, hát nyilván jól képzett vagy, tömegeklnek a jobbnál jobb fizetésű melók számodra, hol érdekel az téged ha valaki 1070Ft-ért megy el dolgozni :) Aztán nézd meg még is itt írkálsz.

2021. júl. 27. 21:00
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

"Van egy bizonyos szint ahol el kell gondolkodni megéri e elcseszni napi 8 órát."

Tehát te inkább othhon ülnél nulla forintért (és akkor szó szerint éhenhalnál), és nem "csesznéd el" a napodat ennyiért, ha nem lenne más lehetőséged...

2021. júl. 27. 21:02
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Főleg ha otthon munka nélkül is elé rakják a mamahotelba a kosztot.
2021. júl. 27. 21:06
 15/33 anonim ***** válasza:
43%

és egyébként miért jó egy cégnek nettó 130 ezer forintot fizetni?

olyan jó neki, hogy 1-2 hónap után elmegy minden dolgozója és a helyükre csak hasonlóan megszorult vagy máshova nem kellő emberek érkeznek?

milyen minőséget gyárthat ez a cég?

fél év alatt elveszítené minden szerződését

2021. júl. 27. 21:07
 16/33 anonim ***** válasza:
15%

Feltettek egy kérdést, válaszoltam. Persze tudom ez ilyen célzott kérdés ahol empatikusan sajnálni kéne a kérdezőt hogy a gonosz vadkapitalista vilég hogy zsákmányolja ki

Továbbra sem értem a mamahoteles vergődésedet. Tehát aki nem akar nettó 120-ért gyárba menni hanem mondjuk 190ért akar gyárba menni az mamahoteles. Fuck logic

2021. júl. 27. 21:10
 17/33 anonim ***** válasza:
66%

már csak azért mondom, mert nálunk 175 ezer az alapbér és pótlékokkal 200 alatt senki nem keres

ennek ellenére van fluktuáció, igazolatlan hiányzás, kamubetegszabi

mi lehet ott 130 nettóért?

2021. júl. 27. 21:12
 18/33 anonim ***** válasza:
75%

Azért nem kéne átesni a ló túloldalára, valljuk be ez az az összeg amiből senki sem tud magával kezdeni semmit. Még ha valaki egy kissebb csoda folytán kigazdálkodja magát ezzel, akkor sem lesz egy fillér félre tett pénze. Mi van ha beüt egy TP? Mi van ha behal a mosógép?

Illetve milyen jövőkép az, ami nettó 120 ezerre épül fel?

Szerintem igaza van Reactionnak. Olyan hogy nincs más, olyan nincs. Egyrészt ha valahol van gyár, ott 99% hogy lehet a 10-15 km-es körzetben már mozogni. Másrészt ahol van gyár, ott a közelben van valamilyen város is, ahol meg már boltok vannak. Harmadrészt el is lehet akár költozni. Én speciel az Alföldről indultam, Tatabányán álltam meg, ahol egy Aptiv nevű cégben egászen műszakvezetői pizícióig küzdöttem fel magamat.

Egyébként kissé kontraproduktív az érvelésetek. Ne szóljuk le ezt a munkát, mert biztos van, akinek nagyon jól jön. Holott pont akkor szűnnének meg ezek a szánalmas 120 ezres nettók ha az emberek tényleg azt mondanák, hogy márpedig ennyiért nem mennek oda. Pont ezért fognak ennyit fizetni, mert mindig lesz 1-2 balek akinek ez megteszi

2021. júl. 27. 21:24
 19/33 anonim ***** válasza:
27%
Azért manapság egy nettó 300at alsó hangon illik megkeresni
2021. júl. 27. 21:29
 20/33 anonim ***** válasza:
87%

"Hát ez inkább az otthon maradós szint, ennyiből gyakorlatilag éhen halsz"

Ezt a hozzáállást csak az engedheti meg magának, akit eltartanak a szülei, olyan felnőtt ember, akinek albérletet, rezsit, kaját kell fizetni, az nem.

2021. júl. 27. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!