Esetleg valaki dolgozik a Giant bicikligyárba? Olvasgattam volna utána de nem sok mindent találtam. Ha igen mi a véleményetek rossz vagy jó ott dolgozni milyenek a kollégák.
És miért ne menjen?!
Légy szíves, ilyenkor valami minimális indokot is írjál, hogy Te miért mentél el onnét, vagy miért utasítottad vissza, mi az a negatívum, amit megtudtál a cégről avagy a munkáról!
Mert ez így... ez a "nem" ez nem vehető komolynak. =(
Ugye ez egy bicikligyár.
Két sor van ( bár azóta lehet van több, mert akkor mikor én ott voltam már fél éve építették a harmadikat..
Nem azt mondom h sorvezető voltam de hasonló.
Én hoztam az adott bicikli típusokhoz a megfelelő féket ,kábelt stb.
A lányoknak csak össze kellett szerelni, porfogót bedugni.
Ezt a lányok 98%-a kihagyta...
Beszélgettek folyton, mire én 5 cangát összeraktam ők csak egyet.
Egyik barátnőm a fékeket állította be, rásóztak még 3 dolgot h csinálja többiek meg lestek ki a fejükből beszélgettek.
Egésznap a dugás, szopás, nyalás a téma... Minden kis falusi meg cigány csaj lihegert a pasikra...
Mikor én ott voltam, volt egy akkor szabadult cigány... Volt egy buta kiscsaj befűzte és keringett róla a videó h a csávó megdugta a kocsiban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!