Földrajz BSC-vel milyen MSC -re énré meg a legjobban jelentkezni?
Figyelt kérdés
Milyen MSC képzéssel lehetne a legjobban elhelyezkedni (legkönyebben elhelyezkedni), és nem is rosszul keresni?2021. júl. 22. 18:31
11/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt nagyon sok embertől megkaptam már hogy miért akarok én egyetemen tanítani.... Hogy kevés lesz a fizetésem, nem éri meg stb stb... Szívem szerint csinálnék én mást is ,de van egy betegségem hasonló mint Stephen Hawkings-nak volt. És eléggé meg vagyok kötve ez által. Rendben én még tudok járni. De pl a sok állás a sok séta azért már eléggé fájdalmas tud lenni néha.
2021. júl. 22. 21:49
12/13 anonim válasza:
Én csinálnék inkább egy normális BSC-t. Amiket felsoroltál azok nem is a legjobbak sajnos, és pl: térinformatikai képzés esetén helyszíni munka is van rendesen pl:házak, utak kitűzése terepen ami nem is neked való.
IT terület az ami megbecsült és viszonylag kevesebb mozgással jár. Én abban gondolkodnék ha nincs nagyon távol tőled. Vagy egy komolyabb gazdasági képzés.
13/13 anonim válasza:
Reg és környezeti gazdaságtanra mennék mindenképp, az még piacképes mester ha beszélsz nyelveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!