Szociális munka alapképzésről melyik mesterképzésre éri meg a legjobban jelentkezni? Esetleg kriminológia?
A felvi szerint 2016-ban 75% tudott vele dolgozni és 88% diplomás munkát végez.
És 253 000 Ft az átlag bruttó.
Ti mit gondoltok?
OFF ez engem is érdekelne, ugyanis én most jelentkeztem a PTE-re szoc.munkára és szeretnék majd egy mesterképzést is.
Nézzük csak mik a lehetőségek:
-szociális munka (MA természetesen)
-szociálpolitika
-kriminológia
-kisebbségpolitika
-társadalmi nemek tanulmánya
-közösségi és civil tanulmányok
Én ezekről tudok. Közelebb nem jutottál, hozzá hogy melyik érné meg, de lehet segítettem.
Egyébként én a szociálpolitikán gondolkodtam talán, de ez épp annyira "éri meg" mint a szoc.munka.
Egyébként nem tudom, hogy értetted a kérdésben az "éri meg" részt. Ha a pénzügyi oldalára értetted, akkor megsúgom, hogy ezeket a szakokat nem azért választják, mert meg akarnak gazdagodni.
Egyébként a szociális munka hiányszakma Magyarországon, mert mindenki otthagyja a kevés fizu miatt. A kriminológia meg nem hinném, hogy nagyon keresett szakma lenne, itthon legalábbis tuti nem az.
Köszi a választ! Nekem nem kell sok fizetés, csak azt nem szeretném, ha munkanélkül maradnék, mert olyan helyzetben nincs ki segítsen rajtam és tartalékaim sincsenek nagyon...
Ha el tudok vele helyezkedni, akkor én megelékszek a 120 körüli nettóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!