Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az ELTE Kriminológia mesterkép...

Az ELTE Kriminológia mesterképzésével mennyire és hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Szociális munka szak elvégzése után mindenképpen szeretnék egy mesterszakot is elvégezni... Ez érdekelne a legjobban.

A másik lehetőség az egészségügyi szociális munka, de nem tudom elhelyezkedés szempontjából melyik a jobb.

2018. ápr. 30. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A szociális munka meg a kriminalisztika is bukta.
2018. ápr. 30. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben?
2018. ápr. 30. 22:10
 3/4 anonim válasza:
97%
Az egészségügyit ne csináld, kolléganőm is megcsinálta, mondta, hogy nem ad semmi pluszt, nincs értelme!
2018. jún. 18. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kriminológia után szerintem ne ezen az oldalon érdeklődj, őszintén kétlem, hogy volna itt bárki is aki ért ehhez.

Ha érdekel, akkor én azt javaslom, hogy keress fel olyan embereket, akik ezen a szakon tanulnak, vagy esetleg már végeztek vele. Esetleg a szakon oktató tanárokra is ráírhatsz/telefonálhatsz, ha neten kint van az elérhetőségük.Tőlük kérj infókat, biztosan szívesen elmagyarázzák neked, hogy mennyire nehéz a szak és miként lehet elhelyezkedni vele.

2018. jún. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!