Hogyan lehet protekciót szerezni egy egy álláshoz?
Milyen típusú munkát keresel? Milyen végzettséged, tapasztalataid vannak?
Írhatsz privátban, adok pár tippet.
1. Kinezel egy ceget
2. Megnezed linkedinen hogy ki dolgozik ott
3. Rairsz par emberre hogy milyen a ceg szerete ott dolgozni stb.
4. Elindul egy beszelgetes es elmondod hogy szimpi a ceg es ezert tudakozol
5. Rakerdezel hogy vane valami fele referens program, esetleg ossze tudnae kotni egy hressel
Nem igazán érted a "munka nyelvét" és félinformációkat hallasz.
Igen meg lehet keresni pesten 400 ezret is.
Ha nincs speciális szakértelmed, csak annyit tudsz csinálni amit bármilyen "érettségizett", vagy betanított ember, akkor 400 ezret megkereshetsz legalább, 300 órával, vagy jattal együtt legalább 240 órában, vagy ha "extrát" is vállalsz a munka mellé (értsd szex). Rengeteg a hatalommániás főnök, akik otthon papucsok az asszony előtt, közbe rejtett homokosok, vagy csak a titkárnőn, "személyi" aszisztensen élik ki magukat ha az is kapható erre, de van akinél az is elég, ha közös csapatnak drukkoltok, meg néha iszol vele eggyet egy kemény tárgyalás után. A legtöbbnek van gyengéje, vagy gyenge pontja, mert az átlagnál nagyobb nyomás és stressz van rajtuk, amit valahogy muszáj kompenzálni.
Úgy lesz csak csókos melód, ha jó emberismerő vagy, többet vállalsz az átlagnál, magadénak érzed a problémákat és segítesz azon aki igényli, cserébe rajtad is segítenek!
Nem mondom, hogy bármit vállalj be, én se tettem, csak ami neked is belefér! Nekem eddig kétszer volt előléptetésem, mindkettőnél elég volt néhány személyesebb témájú családiasabb beszélgetés, elkanyarodás a magánéleti dolgok felé plusz hogy olyankor mondtam igent és olyan munkára amikor és amit senki más nem vállalt, vagy nem volt elérhető.
Aki munkaidőn kívül, meg ünnepnapokon nem elérhető, nem mobilis meg első a család, az ne sokat várjon, főleg ha még értelmes papírja / tudása sincs.
- előző voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!