Mennyibe kerül manapság, egy jónak mondható munkahely?
Diplomás állás, havi 400+ elvárt fizu.
Mennyit szoktak/kell adni manapság a HR-esnek?
(Haverom anno, hasonló melóért, 1 éven át, havi 100-at fizetett. Cserébe nem volt próbaidő, csak papíron, és utána véglegesítették is.)
Arra kell csak fizetni, hogy betegye a kiválasztott jelöltek közé a papírjaidat, utána már nem rajta múlik a felvételed, így felesleges utólag is fizetned.
Arra hasonlít mint kórházak esetén a várakozási idő, ha jóban vagy az ápolóval néhány perc alatt bekerülsz, ha nem bírja a fejedet reggel 5-től várakozhatsz este 18-ig, mert elfelejti bevinni a papírjaidat.
Műtét után 2 hetente mentem kontrollra, rendszerint 8-10-12 órákat vártam amíg sorra kerültem, abban az esetben is mikor elsőként érkeztem, majd maga a vizit 3-4 percig tartott a nyomtató lassúsága miatt. Mikor 2000-essel egyetembe került átadásra a papírom max. 10 perc alatt sorra kerültem telt ház esetén is.
Fogorvosnál időpontot kell kérni, rendszerint 3-4 hét várólista, ha 5000-el kérsz időpontot 2-3 nap, vagy pár órán belül fogadnak.
7.-nek.
Akkor jelentsd azokat is, amikor a baba meg a szülés rovatokban beszélik meg, hogy mennyit "kell" adni a dokinak a borítékba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!