Hogy interjúztok munkaidőben?
Mint irtam, "komolyabb szakemberekhez szól a kérdés, akik húzósabb interjú folyamatokban szoktak részt venni, nem ilyen egykörös pofaviziteken".
Egy Google vagy Oracle esetében pl. 3-5 db 45-60 perces interju van egy onsite napon.
Nyilván nem azokra vagyok kíváncsi, akik elmennek bemutatni fél órában az érettségi bizonyítványukat.
Ha nem vettél részt ilyen folyamatokban, akkor nem hozzád szól a kérdés. A többieknek köszönöm a válaszokat!
Senior mérnökként / vezetőként eléggé szakembernek tartom magam, de életem leghosszabb interjúja is 2 órás volt pályakezdőként anno.
Aki meg egy Googlehöz pályázik az szánjon rá egy nap szabit. Nekem nem kell 5-6 órán keresztül bizonygatnom, hogy értek ahhoz, amit csinálok 😉
Én szabit szoktam kivenni, főleg ha utazni is kell (COVID előtt).
13-as oké, de hol? Senior mérnök/vezető lehetsz egy senkiházi KKV-nál, meg egy Siemens-nél is mondjuk. A különbség ég és föld.
Nekem Facebookkal van most folyamatban interjú processzem, 4 interjú lett volna egy napon, de lehetett kérni, hogy osszuk szét 2-3 napra és így meg fogom tudni oldani szabi nélkül.
(De egyébként szabiznék)
“ 13-as oké, de hol? Senior mérnök/vezető lehetsz egy senkiházi KKV-nál, meg egy Siemens-nél is mondjuk. A különbség ég és föld.”
Autóipari multicégek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!