Hogyan találjak munkahelyet?
Nincs munkám és kezdek itthon bególyozni. Az online jelentkezésekre eddig nekem még nem válaszoltak. Ha betudok linkelni vagy ha tudtok segíteni bármilyen akár betanított munkában azt megköszönném. Budapesti lakos vagyok tehát viszonylag nagy lenne a lehetőség ha lenne munka. A végzettségem gyógymasszőr de mivel férfi vagyok még vállalkozni sem tudok vele mert csak nőkhöz mennek az ügyfelek. Más szakmám sajnos nincs jártam egyetemre is de 2 és fél év után otthagytam mert nehéz volt, illetve kiprobáltam egy két okj szakmát is de végül a gyógymasszőrt választottam. B jogsim sincs sajnos, eddig alkalmai munkáim voltak meg ilyen rakodói de pár hónapja semmi nincsen.
29/F
Hát akkor csak ugyan azt tudom elmondani amit az összes előző ilyen kérdéseknél. Szarásig hemzsegnek a munkahelyek, ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor valamit te csinálsz rosszul. Én vidéken a szaros érettségimmel egy hónap alatt találtam új munkát, úgy hogy az már a második hely volt ahova interjúra hívtak mert az elsőt az interjú után visszautasítottam. Több ismerősöm vesztette el a munkáját év elején a legnagyobb covid szezonba, szinte minde talált új munkát. Tehát munkahely van, még itt vidéken is, nem hogy még Budapesten.
Küldeni kell befelé mindenhova az önéletrajzokat, aztán valahonnan csak vissza jeleznek.
Küldd át a CV-d (személyes adatok nélkül), megmondom, mit javíts benne, hogy behívjanak
De gyógymasszőrként is el tudsz helyezkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!