Hogy szerezzek pénzt?
17 véves vagyok most,de próbáltam diákmunkát szerezni,csak 18 alatt sehogy se alkazmaztak.
Én minden bevállalnék,étterem,stb,csak pénztárt(meg ilyesmit) nem mert beszéfogyatékos vagyok.
Nagyon dolgoznék,de legalább úgy hogy nettó/160ezer/hó
Ti mit ajánlatotok?
Gondoltam hogy guberálok,hogy legalább apró pénzt szerzek
160 nettót szakképzettség nélkül sehol sem kapsz.
Én is 140-et kapok kézhez úgy, hogy 18-at már betöltöttem és azért robotolok napi 10 órákat, illetve olyan gépeket kezelek amit sok helyen képesítés nélkül nem is engednek.
Tulajdonképpen ketten vagyunk és ennyien tartjuk életben a céget, tehát nagy a felelősség és a teher is.
32
Átlanános iskolában meg egy falusi iskola,most ott olyan gyerekek voltak hogy tanár el is ment..2-4 angol tanár volt.
Bocs,de anyámék írattak ilyen iskolában,akkor most mit mondjak?
33
Köszönöm az értelmes választ,ezer köszönet :)
Mindenki máááás hibás, csak te vagy tökéletes! És mégsem kapsz csilliárdos fizetésű munkát.
Szemét mindenki!
:-DDDDD
Már ne is haragudj, de aki azzal sincs tisztában, hogy kiskorú meg nagykorú között mi a különbség, azt nem csodálom, hogy hová íratták a szülők....
35
Nem ezt mondtam,már ne haragduj..
Csak annyit írtam hogy 160 per mininum mert nem néztem hogy mennyi egy átlag diákmunka fizetés..
"Már ne is haragudj, de aki azzal sincs tisztában, hogy kiskorú meg nagykorú között mi a különbség"De tudom,csak nekem mondták hogy ha nagykorú vagy akkor kevesebb az felelősség mert akkor már felnőt korú vagy..
"azt nem csodálom, hogy hová íratták a szülők...."
Nem vagyok hülye,csak nem én választottam,én gimiben mentem volna az se zavarjon :))
%-ös volt az 8-dikos bizim..
Amúgy 160 ezer miótta csilliárdos fizetés?
Lidl-ben 280-at kapsz xDD
Az se zavarjon ez az szakmunkásminimál bér XDD
39
Amúgy felmerült már elején az kérdés,te most kötöszködöl?
Már nem azért..
Csomagoló már meg keresi 160 ezret.
Vagy gyakornok.
40: akkor meg miért itt érdeklődsz...??
Mindent tudsz, mehetsz, küldd be a CV-det vagy 40-50 helyre.
41
Ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!