Hogyan szerezzek pénzt online?
Kedves 3. válaszoló!
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, ez esetben én kérek elnézést. Viszont a leírásban említettem, hogy nem csak a vírus miatt szeretnék Online dolgozni. Más okai vannak, amiket nem tartok fontosnak leírni, mert a válaszokat úgysem befolyásolná. Nem szoktam sokat gépezni, amikor tehetem kimegyek a természetbe, sokszor segítek szüleimnek a kertészkedésben és nagyon szeretek kirándulni:)
Online munka pedig igenis létezik. Rengeteg van, magam is sokat ismerek, csak nem éppen 18 alattiaknak valót. Éppen ezért tettem fel úgy a kérdést, hogy Gyerekként Online lehet-e dolgozni. Remélem így már minden érthető :)
"Online munka pedig igenis létezik. Rengeteg van, magam is sokat ismerek, csak nem éppen 18 alattiaknak valót."
Akkor kérlek írd meg őket, mert hetente írnak ki az oldalra emberek kérdést, ahol otthonról végezhető munkát keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!