Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ügyvéd vagy Fogorvos?

Ügyvéd vagy Fogorvos?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok, melyiket könyebb megtanulni? Melyik jobb?Melyik keres többet? (CSAK MAGÁNVÁLLAKOZÁS NEM PL HELYI FOGORVOSI RENDELŐBE!)
2010. aug. 27. 16:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
am tudok németül! de köszi a válaszokat. meg inkább luxembourgba mennék mint németbe, csak meg kéne tanulnom a franciát :D
2010. aug. 27. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Luxemburgról se tudsz semmit, gondolom, csak azt, hogy ott a legmagasabb a GDP Európában.

Nos, ez azért van, mert adóelkerülési okokból a legtöbb cég oda települ. Az átlagember viszont ott is annyit keres, mint máshol Nyugat-Európában.

Amúgy osztom annak a véleményét, hogy egyik se lesz belőled. Bonyolult lenne részletesen kifejteni, hogy miért, de annyit elárulok, hogy a stílusból meg a fogalmazási készségből vontam le ezt a következtetést. Persze addig még minden lehet...

2010. aug. 27. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"én már előre megmondom, hogy belőled egyik sem lesz."

Én a fenti válasszal értek egyet. "És méris?" ... Azért mert, ha valaki ennyire tájékozatlan és nem jár nyitott szemmel a világban, akkor nem gondolom, hogy rátermett akármelyik szakmára is. Főleg nem az ügyvédire!

Természetesen ha a kérdező még csak 8 éves, akkor visszavonom a véleményem.

2010. aug. 28. 08:36
 14/14 A kérdező kommentje:
bocs, 7 vagyok.
2010. aug. 28. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!