Egy jo fogorvos akinek kulfoldi paciensei is vannak, maganpraxissal havonta korulbelol hany ezer forintot keres netto? Tehat adok stb leszamolva.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 14:27
1/2 anonim válasza:
Magánfogorvost én még nem láttam számlát adni, úgyhogy a bruttó és a nettó között nagy különbség nem lehet. Egyébként nyilván attól függ, hogy mekkora praxisa van, szerintem egy menő fogorvosnak több millió is meglehet havonta.
2/2 anonim válasza:
Pár milla, de az a bevétel, nem a nyereség. És itt nem az adózásra gondolok. Nyilván a helyet is fent kell tartani, alapanyagot kell vásárolni, fizetni kell a titkárnőt stb. De sztem milla mettó fölött is lehet keresni ezzel együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!