Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyek webdesigner?

Hogyan legyek webdesigner?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelenleg 19 éves vagyok, tavaly érettségiztem. Hova kéne tovább mennem ahol webdesigner válhat belőlem? Mennyire érdemes ezt tanulni? Illetve (mondhatni) teljesen nulláról kezdeném, így merre kéne mennem?

2021. júl. 15. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
2021. júl. 16. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Én a udemy.com tanfolyamait ajánlanám. Ami a magyar neten van, annak jelentős része nem ad jó alapokat.
2021. júl. 16. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Én megnézném ezt is :)

2021. júl. 16. 14:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek a segítséget, rátaláltam erre a honlapra [link]

es elegge valoszinu hogy itt kezdem majd el :) tenyleg koszi mindenkinek!

2021. júl. 16. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát, te tudod, nekem már ez a honlapjuk se tetszik (a szöveg aránytalanul gigantikus, a scrollozás közben ugrálás idegesítő, plusz rögtön van egy cikk arról, hogyan cseréld le az egérkurzost, ami az egyik legidegesítőbb dolog a neten, legalábbis én még embert nem láttam, aki szerette volna). De elindulni attól még lehet, hogy jó.
2021. júl. 17. 02:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik feleslegesen írtam. Fogadd meg a többiek tanácsát. Én hátradőlök kényelmesen, és nem érdekel, miért rúgnak ki a második napon. Mondom, a webdesigner nem grafikus, annál több. Illetve más.
2021. júl. 17. 14:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudom jol hogy nem egy a ketto, akkor grafikusnak mennek :) azon is gondolkodtam nem reg, de vegul emellett dontottem
2021. júl. 17. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
84%

Kifejezetten, Webdesignernek nem érdemes tanulnod, mert csak az idődet meg a pénzedet b*od el.

Frontend fejlesztőket keresnek, vagy UI/UX designereket (Ha keresnek).

Anno én is webdesigner szerettem volna lenni. Ahhoz hogy te ezt valóban piacképesen tudjad művelni, min.2-3 évedbe fog kerülni.

Hogy tudod még is megtanulni? Kitartással. Önfejlesztéssel.

Greenfos meg adj egy-két millát és megmutatjuk a tutit, lehúzós tanfolyamokat felejtsd el.

Max egy-két hetes tanfolyamot nézz ahol az alapokat neked kell megmutatják.

Űlj le és gyakorolj! Amennyit csak tudsz. Programozni meg meg kell tanulni, sajnos ezt nem tudod megúszni.

Ma sajnos a frontendesek kész sablont használnak a design elemekehez, a funkcionalitást meg leprogramozzák. Sajnos Magyarországon az "divat", hogy mindenhez értsél, 2-3 embernek a munkáját csináld meg, Negyed annyi pénzért, mint nyugaton.

Egyedi designra, nincs szükség a fent említett okok miatt.

Ha szabadúszóként dolgozol, egyedül akkor sem éri meg, mert nem tud annyit fizetni az ügyfél, hogy neked az jó legyen.

Wordpress-t megtanulhatod, amivel gyorsan szerezhetsz ügyfeleket, összekattingatsz, egy pár óra alatt egy oldalt, de ha valami hiba van, vagy kell extra cucc, és nem tudsz php-ben programozni, akkor felmondanak az ügyfeleid. És ez is valamilyen típusú tudást, szemléletet igényel.

Hogy mit kell tanunod?

Tényleges Html tudás.

CSS

SASS

LESS

BEM

OCSS

Bootstrap

Böngészők ismerete.

Rengeteg időre!

És akkor ez csak a design része.

Rengeteg CSS szabály , technikák, technológiák elsajátítása.

Nem eltántorítani szeretnélek, csak így nagyából vázoltam mire számíts.

Sok sikert :)

2021. dec. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!