Vélemény az ilyen 3 hónap a próbaidő, aztán 6-12 havi határozott idejű munkaszerződés, és utána majd kiderül, hogy megtartunk e munkahelyekről? Ezekkel nem érdemes tervezni mi?
Csak az ideget etetik az ilyen helyeken az emberrel nem?
A valóságban meg létszámkereten túl veszik fel "szezonra" a palimadarat.
Kinek milyen tapasztalata van az ilyen munka helyekkel?
Sehol nem fognak azonnal határozatlan szerződést eléd tolni. A legtöbb helyen kimaxolják az 5 évet.
Bocs, de ezt cáfolnám, nekem már 11 munkahelyem volt, ebből 3 volt a "fent említett" és mindhárommal beszívtam, ha visszagondolok, és most párom keresztfiánál is ugyanez igazol vissza húsz év távlatából.
Ahol most vagyok ott teljesen jólérzem magam!
A munka / fizetés aránya teljesen korrekt.
Előrelépés ugyan nincsen, de évente van bérfejlesztés még a covid ellenére is, és ha az ember akar, akkor a mozgóbérrel a hathavi (törvényi maximum) munkaidőkeret felső határáig túlórázhat ha bírja.
A kollégák nem tesznek keresztbe egymásnak a szabadságolásokkal, hanem inkább besegítenek.
Csóri srácot (párom keresztfiát) a próbaidő végéig hitegették, hogy majd alakul ez de közben mindennap lecseszték valami miatt, mindennap idegbe jött ahza a gyerek, hoyg megint hülyét csináltak belőle, az oktatására nem szántak időt, és pont két nappal a próbaidő letelte előtt fel is mondtak neki...
Pedig tette a dolgát, fejlődött , nem hibázott, ottmaradt túlórába is.
Szóval, akkor ahogy nézem más sem húzza sokáig az ilyen helyeken, mert volt aki írt hasonlót.
Nekem egy év volt a legtöbb időm, az első helyen 7 hónap, a másodikat próbaidő alatt dobtam, a harmadik meg egy év határozott időre váltott, de a 8. hónapban ők dobtak engem és inkább kifizettek 4 hónapot egybe, hoyg ez mire volt jó, sose fogom megtudni, de egyáltalán nem bántam...
A jelenlegi helyemen már negyedik éve vagyok, és a három hónap próbaidő után egyből határozatlan idővel indult.
"A legputrisabb munkahelyek csinálnak ilyeneket."
Ez így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!