Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan reagálnátok a helyemben?

Hogyan reagálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Heló, Szlovákiában élek.17 éves srác vagyok,jövőre érettségizem.Idén nyáron egy fagyizóban dolgozom.A tulaj sok téren vállalkozik,elég nagyban.Ma eljött utánam és közölte velem ,hogy jövőre ha leérettségiztem állást tud nekem biztosítani és örülne ha vele dolgoznék.Amikor megkérdeztem ,hogy milyen posztra gondolt engem,a válaszától nyitva maradt a szám.Azt mondta ,hogy "obchodný zástupca".Ezt pontosan nem lehet lefordítani de,gondoljatok olyanra mint üzletkötő.Amikor a fizetésekről volt szó azt a választ kaptam ,hogy 7000€ mint kezdő bónusz,illetve 2700€ havonta az anyagi része.Ami valljuk be elég csábító főleg ebben a régióban ahol az átlag fizetés ilyen 800€.Továbbá szolgálati jármű,telefon és laptopot kapnék még.Amikor megkérdeztem ,hogy miért pont énrám gondolt amikor még csak "kis taknyos vagyok". A válasza a következő volt."Ezt a részét nem akartam áthagyni senkinek de benned látom a tehetséget.Tegnap megmutattad ,hogy te még a szart is eltudod adni és a vevőnek betudod bizonyítani ,hogy azt amit te eladtál különleges valamiben és rátudod venni az embereket ,hogy újra és újra tőled vásároljanak.Nagy jövő áll még előtted".(az egészet nem ön fényezésként írtam.)Ti hogy reagálnátok?

2021. júl. 14. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám. Levelezőn meg egyetemre járnék.
2021. júl. 14. 00:19
 2/6 Fsms ***** válasza:
81%
Fiatal vagy vágj bele. 1-2 hónap alatt kiderül , hogy mennyire áll összhangban az ajánlat a valósággal.
2021. júl. 14. 05:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki! De minden papírt olvass el figyelmesen mielőtt aláírod! Ne te legyél az akire aztán ráhúzzák a vizes lepedőt
2021. júl. 14. 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, de azért nem verném a hátsóm a földhöz. Még egy év van addig, bármi történhet. Illetve ha továbbtanulási céljaid vannak, azzal sem árt törődni. Közel sem biztos, hogy ez lesz életed munkája.
2021. júl. 14. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Aki nagy pénzekkel, meg szép szavakkal szédít, az mind strici!

Szóval csak óvatosan riszáld magad, különben meg leszel bcva!

2021. júl. 14. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Kár hogy kamu.
2021. júl. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!