Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni, a...

Mennyit lehet keresni, a Miskolci Bosch 1-es csarnokba?

Figyelt kérdés
Targoncás állásról lenne szó, aránylag szèp bèrt is kínáltak.Nem tudom mennyire igaz.Annyit mondtak, bőven 200 felett meg lehet keresni.Szerintek valós lenne, vagy csak csalogatás.Termèszetesen Nettó bèrről beszèlünk.

2021. júl. 13. 19:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja ès a legfontosabb 4műszakban.:)
2021. júl. 13. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bőven 200 felett keresnek a targoncások. Mondjuk ez nem tudom miért olyan hihetetlen. Nem olyan sok pénz ez.
2021. júl. 13. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sok rosszat hallani az 1-es csarnokról.Nem olyan sok, de van ahol mèg ennyi sem.Kicsit kètelkedik az ember.De igaz, meg kell próbálni, aztán majd lesz valami.Köszi a választ!
2021. júl. 13. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
targoncásként szerintem többet is adnak
2021. júl. 13. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Targoncásként ez kb semmi. Sok gyárban manapság már a sima betanított szalagmunkások keresnek túlóra nélkül nettó 220-at 3 műszakban.
2021. júl. 13. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam kb 1 hónapja egy xy raktárban felvètelizni, ahol 200-at kínálták.NETTÓ :D :D Azt ott is hagytam azonnal.Borsod Megyèben sajnos vannak ilyen helyek. :( Azèrt is kètelkedem a Boschban is.Gondoltam megkèrdezem először itt, hátha ír egy ott dolgozó pl.
2021. júl. 14. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
félelmetes különbségek vannak kelet és nyugat Magyarország között
2021. júl. 14. 07:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!