Intő jel egy sales állásnál, ha saját autó "előnyt jelent"? Informatikai terület.
Elején vagyunk a kiválasztásának, annyit tudok hogy "üzemanyagot fizetnek", de azért na, nem csak azzal megy az autó, ez nekem nem szimpatikus.
Saját tapasztalat a témában?
Belépő szintű, max pár éves tapasztalatot igénylő állás egyébként.
Soha, de soha nem használnék saját autót céges ügyekre. Maximum ha havi egyszer kell vele 50 km-t megtenni.
Az én autóm amortizálódik, értékcsökken, nekem kell szervizeltetni, fizetni rá a biztosítást, stb. A cégeknek ez marhára megéri, de értelmes munkavállaló beismeri, hogy neki nem.
Ha csak nem valami über jó a fizetés, amibe simán beleférnek ennek költségei.
Teljesen attól függ, mennyi a zsé. Nyilván van az a pénz, amiért a saját autómat koptatom - csak emiatt nem zárnám ki kapásból őket.
Sztori: jó pár évvel ezelőtt hasonló helyen dolgoztam, és egy - viszonlag magasabb beosztású kollegának - csak nem akart megjönni a beígért céges verda. 3 hónap után megunta, kiment az autópiacra és megvette a leg leszakadtabb szuziki swiftet amit talált, és utána azzal ment ügyfélhez. Két nap múlva megvolt a céges kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!