Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova érdemesebb emigrálni?...

Hova érdemesebb emigrálni? Hollandia vagy Németország?

Figyelt kérdés

Annyit azért tisztáznék, hogy a távolság nem számít, tehát olyat senki ne írjon, ami itt az oldalon gyakori, hogy "menj Ausztriába mert közel van" (egyesek még akkor is ezt írják ha aközött kellene választani, hogy minimálbérért mosogatnának Bécsben vagy tízezer dollárért bankárok lennének Ausztráliában).

Mivel én nem csak egy-két hónapos ingázást tervezek, hanem hosszú éves expatként mennék ki, vagy inkább véglegesen letelepedni.

Nem tervezek Magyarországon maradni (elsősorban az emberek mentalitása miatt, nem is csak a szegénység miatt). Különben sincs semmim Magyarországon. A semmibe meg minek jöjjek vissza?

Ezeket csak azért írtam le, mert nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem ingázni akarok és tényleg nem érdekel milyen messze van Magyarországtól. Mivel ezt sokan itt az oldalon képtelen megérteni, és amikor Németország vs Anglia kérdést tettem fel csakazértis beírkálták egy csomóan, hogy "válaszd Ausztriát".

Tehát a fentiek tudatában megint felteszem a kérdést:

Németország vagy Hollandia?

Nektek mik a tapasztalataitok? Miket hallottatok, láttatok? (Akár másodkézből is)

2021. júl. 13. 04:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki hazaáruló, aki a mérnöki tudását nem egy igaz szittya magyar kovács sanyi bt.-nél akarja kamatoztatni 200 ezerért, minimálbérre bejelentve, vagy valami összeszerelő üzemben pörölni az analfabéta melósokkal.
2021. júl. 14. 12:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
az igazi magyar hazafiak lelke nem megvehető soros pénzzel!!44!!
2021. júl. 14. 15:16
 13/26 anonim válasza:
100%
#5: xddd
2021. júl. 14. 19:30
 14/26 A kérdező kommentje:

Látom egyesek csakazértis ausztriáztak. Innen is látszik ennek az oldalnak is az értelmi színvonala.

Ez pont olyan mint amikor valaki kiírja, hogy munkát KERES majd beírják alá, hogy "érdekel". Egyszer én is kiírtam, hogy segédmunkát keresek és külön nagy betűkkel kiírtam, hogy "a gyengébbek és értelmi fogyatékosok kedvéért mégegyszer leírom, hogy ÉN KERESEK, azaz nem én kínálok munkát". De ettől függetlenül mégis beirkálták alá, hogy "érdekel". Tiszte retardált limitált agyúakkal van tele ez az ország...

Egyébként kinek milyen tapasztalata van még Hollandia vs Németország téren?

2021. júl. 18. 20:40
 15/26 anonim ***** válasza:
96%
#14 te írtad be ausztriát a lehetőségek közé te szellemi fogyatékos. Egyébként ha a távolság nem számít, menj a Marsra, ott talán nem fogsz annyi embert irritálni.
2021. júl. 19. 15:23
 16/26 A kérdező kommentje:

Mert mindenkinek megadom a jogot arra, hogy ha saját maga választásából kifolyólag fogykós akar lenni, akkor erre lehetősége legyen. Arról már nem én tehetek, hogy valóban mennyien élnek e lehetőségükkel.

Na meg persze le akartam tesztelni az oldal értelmi színvonalát is...

Mellesleg nem tudom ki irritál kit ha én megkérdezem, hogy van-e segédmunka és más beírja, hogy "érdekel, hívj". Vagy ha felteszem kérdésnek, hogy NL vagy DE és mégis Ö írnak be...

2021. júl. 20. 01:34
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

#16 akkor leírom még egyszer, mert súlyosabb a helyzet, mint gondoltam.

TE ADTAD MEG VÁLASZLEHETŐSÉGKÉNT, TEHÁT TE ÍRTAD BE. HA MEGNÉZED A VÁLASZOKAT, SENKI NEM ÍRT ILYET, CSAK KIVÁLASZTOTTA A TE ÁLTALAD BEÍRT SORT.

2021. júl. 20. 06:39
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként meg nyilván csak trolkodtak, ahogy azt a mafadfajta kis sudribunkókkal szokás.
2021. júl. 20. 06:41
 19/26 molnarmarcell21 ***** válasza:
57%

Fogyatékos jelen! :D

Én azért választottam Ausztriát, mert nem szerepelt a kérdésben, miért csak Hollandia vagy Németország jöhet szóba. Ezért feltételeztem, hogy elsősorban az életszínvonalról van szó. Ez Ausztriában ugyanott van és sokkal közelebb van Magyarországhoz, így könnyebb Ausztriában külföldi életet kezdeni.

2021. júl. 20. 06:42
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 nyilván de onnan sokkal könnyebben visszatalál, azt pedig nem akarjuk. :)
2021. júl. 20. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!