Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy jutottatok túl azon hogy...

Hogy jutottatok túl azon hogy féltek elkezdeni a karrieretek?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom hogy egyáltalán nem a munkával van bajom, sőt, dolgoztam már építkezésen, tehenészetben és egyetemi professzorok startupjában is.

Végeztem az alapképzéssel és egyszerűen nem vagyok magabiztos milyen irányba menjek. Több nagyon eltérő szektorban és pozícióban is értékes, használható diplomám van, de nem tudok kiválasztani egy területet sem, amire azt mondom hogy az a nagybetűs szektor és munka amiben tehetséges vagyok, és aminek dedikált tanulásával a szabadidőmet töltöm.

Aki érzett hasonlóan, hogy jutott túl ezen, milyen szempontok alapján választott életpályát?

Aszerint próbálok most karriert választani, hogy mi az amit az AI nem tud egykönnyen helyettesíteni.

2021. júl. 11. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is úgy jutottam túl, mint itt a többség. Fiatal voltam, kellett a pénz, nem voltidőm nyígni, elmentem dolgozni, ahová felvettek. Aztán eldöntöttem, tetszik-e, megnéztem, van-e benne perspektíva. Nem volt (pedig imádtam), így továbbálltam.
2021. júl. 11. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt időm ezen agyalni. Jelentkeztem minden szembejövő pozícióra, amire megfeleltem a hirdetés alapján. Olyanra vettek fel, amire nem is gondoltam, nem igazán ezt az utat szerettem volna. Végül imádom, 6 éve ebben dolgozom és nem tervezek egyelőre irányt váltani. De ha terveznék is megtehetném. Max egy picit alá kell lőni az aktuális bérezésnek, őszintén el kell mondani, hogy ebben a szektorban nincs tapasztalatod, de szívesen beletanulnál stb. és már válthatsz is. Simán lehet, hogy úgy döntenek, hogy ambiciózusnak tűnsz, kevesebbet kérsz, mint egy tapasztalt, de többet tudsz a munka világáról, mint egy pályakezdő, te kellesz nekik, betanítanak. Van ilyen. Nem kell 45 évet lehúzni egy helyen. Ezen baromira kár stresszelni.

Sajnálom, hogy nincs mögötted olyan ember, aki hátulról támogatna ebben.

2021. júl. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!