Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyári munkások,hogy lehet...

Gyári munkások,hogy lehet kibírni a napi 8 óra monoton munkát?

Figyelt kérdés

Jövő héten kezdem meg a diákmunkámat 1 gyárban(Tabon a flexben) és 1 kicsit aggódok amiatt,hogy nagyon unalmas és monoton lesz munka nagyon nehéz ott így kibírni 1 napot gyorsan szokott eltelni a munkaidő vagy vánszorog mint 1 csiga?

Még 1 olyan kérdésem is lenne,hogy ugye a legtöbb gyári munkához 8 általános az elvárás így nyilván nem diplomásokkal fogok ott találkozni de a kérdésem az lenne,hogy ott mindenki bunkó/ostoba ember vagy akad köztük pár értelmes okos ember is?

2021. júl. 8. 13:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
34%
Manapság úgy tapasztaltam, nem divat üvöltözni, dolgoztam pár hasonló helyen, és sehol sem volt jellemző, kb. mindenki normálisan viselkedett.
2021. júl. 21. 14:38
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

21-es akkor te még jó helyen voltál.

Igaz én, ezeket az audiban tapasztaltam.

2021. júl. 21. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
Csak az olyanokkal szoktak üvöltözni, akik ostobák vagy nem akarnak dolgozni. Nálunk sem divat az üvöltözés senkivel sem.
2021. júl. 21. 17:00
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
Még azokkal se szoktak, emberhiány van mindenhol.
2021. júl. 21. 17:18
 25/26 anonim válasza:
42%
Kinek hogy,nekem változó én diákmunkán vagyok egy gyárban annyira nem vészes kibírható de nem is a legjobbak közé sorolnám. Itt a társaság ami nem annyira jó,az hogy szinte egész nap nem beszél senki senkivel,csak a melót nyomja,így olyan a 8 óra mintha estig ülnék ott. 2 szünet van de az hamar elmegy. Arra pont elég hogy egyél igyál,mosdózzál. Műszakvezetők átlagosak. Azt tudni kell hogy egyik gyárban sem könnyű,minden munkának megvan a maga neheze. A pénz nagyúr. Nem is trécselni megy az ember az tény dehogy nem beszélni egész nap azért úgy már nehezebb. És sajnos pedig a legtöbb gyárban ez van sőt még rosszabb trágár beszéd az alap.
2022. júl. 20. 18:47
 26/26 anonim ***** válasza:
36%
Én nyáron voltam diákmelózni egy multinál,elviselhető volt,igaz monoton mivel 8 órán keresztül egy széknél ülve nem a legjobb, de minden gyárban szinte ez van, Még így is szerencse hogy be tudtam jutni. Nálunk is az hogy nem tudtam beszélni senkivel. Akivel elbeszéltem volna jól utána közölte hogy már nem jön többet. A 2 szünet az szinte semmire nem elég 10 perc csak azzal megy el hogy kimegyek a gyártósorrol leveszem a hajhálót,védőkesztyűt illetve felmegyek az ebédlőbe majd kb 15 percem van enni,de még így sem mentem el mosdóba aztán már vége mehetek is vissza. Igazából én a pénzt néztem mivel nagy szükségem van most rá így ha azt nézed akkor egész jól elviselhető.
2022. aug. 16. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!