Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyári munkások,hogy lehet...

Gyári munkások,hogy lehet kibírni a napi 8 óra monoton munkát?

Figyelt kérdés

Jövő héten kezdem meg a diákmunkámat 1 gyárban(Tabon a flexben) és 1 kicsit aggódok amiatt,hogy nagyon unalmas és monoton lesz munka nagyon nehéz ott így kibírni 1 napot gyorsan szokott eltelni a munkaidő vagy vánszorog mint 1 csiga?

Még 1 olyan kérdésem is lenne,hogy ugye a legtöbb gyári munkához 8 általános az elvárás így nyilván nem diplomásokkal fogok ott találkozni de a kérdésem az lenne,hogy ott mindenki bunkó/ostoba ember vagy akad köztük pár értelmes okos ember is?

2021. júl. 8. 13:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
a fizetés nem nem mondtok kicsit sokat ? eddig ahogy nézegettem a hirdetéseket a legtöbb gyári munkásnak(operátor) nem adnak ilyen sokat
2021. júl. 9. 15:32
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Ne hidd el a 10-es agymenéseit. A legjobb helyeken is max 250 körül kapsz, túlòrával 300 körül.
2021. júl. 9. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
26%
11: Mert ahol sokat adnak azt nem mondják meg előre. 12-essel ne foglalkozz, irigy szegény.
2021. júl. 9. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Ha gyerekei vannak, meg jár adókedvezmény akkor többet keres, de itt mindig túloznak. Audi gyárban meg lehet keresni 350-400at, viszont! Ott olyan felszerelésben kell 8 órán, vagy 12 órán keresztül lenned (nem emlékszem már mit mondtak hány órás pontosan egy műszak), amiben kb. megfulladsz akár 50 fokra is felmelegszik a levegő benne. Sokan lesznek ott rosszul és ájulnak el, ezért nem bírnak ott sokan dolgozni. Részlegtől függ, hol mit csinálnak, de ki bírja ezt? Azért fizetnek ennyit, mert alig van rá megfelelő egészségű, fizikumú ember, visznek az nap a kórházba, biztos megéri ám. Vagy lehet gyárban ő nem munkás, hanem vezető és azért keres annyit, csak szeretnek itt hencegni, meg kamuzni. Konkrétumokat senki, soha nem ír, hogy hol melyik gyárról beszél, stb., mert kamu az egész. Én az Audist hallottam, én sem tudom hogy mennyire igaz, de így elképzelhető, hogy ilyen fo.s munkáért ennyit fizetnek, mert nem bírható.
2021. júl. 9. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes, hogy itt gyár alatt sokan csak a csöves Audit értik. Miért az a tróger hely a viszonyítási alap? Nem értem.
2021. júl. 9. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
15ös, mert nincs más azért. A külföldi gyárakkal hiába jöttök, ha Mo-on élünk!
2021. júl. 9. 17:55
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
Gyár xDD nah ezért kell tanulni XD én biztos nem mennek ilyen helyre dolgozni . xdd
2021. júl. 10. 00:07
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem is kell neked menni. Gyárakban általában olyanok mennek akiknek nem büdös a fizikai munka.
2021. júl. 10. 00:10
 19/26 anonim ***** válasza:
24%
17es, kit érdekel? Itt a gyári operátorokról van szó! Menjél máshova kommentelni.
2021. júl. 10. 06:16
 20/26 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező!

Ez nagyban függ attól, hogy maga a gyár milyen.

Lehetsz te bármilyen szorgalmas és ügyes, de ha nem vagy szimpatikus a főnökeidnek vagy kollégáidnak, akkor nagyon rossz lesz helyzeted a gyárban. A legtöbb gyári munka az sajnos unalmas, ez tény. A munkádat csinálni kell, de mellette üvöltözni fognak veled, akár olyan dolgokért is amiben nem is te voltál a hibás, és neked ezt mind le kell nyelned, de ha vissza szólsz akkor nagyon gyorsan ki is rúghatnak, ha nem is te voltál a hibás. Mivel te diákként mész dolgozni, veled szerintem, máshogy fognak viselkedni. Egy biztos, hosszú évekig nem egészséges csinálni a gyári munkát, mert bele fogsz betegedni lelkileg. Szó szerint ki fogsz készülni idegileg.

2021. júl. 21. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!