Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi egy német kamionsofőr...

Mennyi egy német kamionsofőr fizetése?

Figyelt kérdés
Mennyi ha mondjuk minden nap otthon szeretnék aludni és mennyi ha "csak" minden hétvégén (ki szeretnék költözni) ? 2000-2500€-t olvastam belföldön, de lehet már régi ez az infó. Valaki jelenlegi tapasztalat?

2021. júl. 7. 14:38
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
azt esetleg még tudja valaki, hogy a túlméretesre hogy fizetnek németben? Elég fos melónak tűnik, nem kerülhetem ki a dugót amerre csak akarom, hát még ha felvezető autó is van vagy konvojban megyünk nem állhatok meg pisilni amikor csak akarok vagy gyorsba főzni egy kávét :D Az ilyen munkákat szokták általában jobban megfizetni, de lehet tévedek ... ott a Hamburg régióban sok ilyen állásajánlatot láttam, de hiába írok emailt nekik nem nagyon válaszolnak.
2021. júl. 27. 18:13
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Összeget nem tudok, de ha egy tanácsot megfogadsz mindenféleképpen telefonálj. Ha már beszélnek veled nem tudnak olyan könnyen lerázni, mint, ha csak emailt írsz. Nekem 1 munkahely kivételével sose lett melóm email-en keresztül mindig telefonáltam ott már muszáj nekik válaszolni.

2021. júl. 27. 20:16
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
vágom, de azért annyira nem tudok németül hogy csak így improvizálni tudjak :D Angolul még filmet is simán megnézek felirat nélkül, a német megyeget de inkább úgy terveztem hogy majd ott kint, élesben tanulom meg igazán, és valójában úgy lehet csak szinte így tanár nélkül. De már kezd elegem lenni, és lehet beülök az autóba és elrobogok 1500 km-re oda fel Rostockba és minden ajtón bekopogok aztán majdcsak lesz valami...
2021. júl. 27. 20:23
 24/44 anonim ***** válasza:

#23 Írj össze jó sok céget,aztán tedd őket sorba,majd indulás.

Minimum menny el tíz céghez még ha akkor is ha fel is vennének az első helyre,hallgas meg több ajánlatot.

Németet pedig azért jobb lenne ha el kezdenéd tanulni legalább az alapokat,aki nem tud egyáltalán kicsit sem németül azt nem jó szemmel nézik,ellenben ha már tudsz köszönni és beszélni egy kicsit akkor már azért jobban el fogadnak és kedvesebbek is veled.

Hajrá.

2021. júl. 27. 22:41
 25/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
2021. aug. 13. 09:20
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

a jelenlegi firma ahol melózom, nettó 1800 eur+prémiumok-ért nem talál furgonra sofőrt. Napizós palettás áruszállításos munka, nem futárkodás! Megnézném hol kapsz te 1500-ért kamionsofőrt.

2021. aug. 22. 09:52
 27/44 anonim ***** válasza:
56%

26.

Szia,merre van ez a hely?

Melyik cég lenne az?

Német nyelvet mennyire kell használni?

Én szívesen mennék,pont egy ilyen munkát keresek furgonozásban.

Német Belföldön is van tapasztalatom,nagyrészt az InTime expressnek szállítottunk.

Ha esetleg tudnál infót és segítséget adni meg hállálnám.

2021. aug. 22. 22:44
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Hamburg és környéke raktári átszállítás. Stabil német kell.

ebay kleinanzeigen-en hirdetik, ha nagyon szeretnéd ott biztos megtalálod, neharagudj de igy bemondásra teljesen ismeretlenül nem adom meg a cégnevet

2021. aug. 23. 12:25
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

#28 Semmi baj,köszönöm szépen.🙂

Egyre több infót adsz meg a munkával kapcsolatban és egyre jobban tetszik,ilyen nyugis nappali munka ennyi fizetésért nekem meg felelne.

Sajnos a németem nem stabil,így esélytelen ez a lehetőség most akkor,de azért köszönöm szépen. Szép napot.🙂

2021. aug. 23. 14:16
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
most kerdeztem egy ekte nemet ceget mennyit lehet ott keresni kamionoskent, 2600€-t mondott. Schleswig-Holstein regio. Szoval jol lottuk be hogy a 2500 az atlag kb.
2021. aug. 23. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!