Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a vèlemènyetek a forever...

Mi a vèlemènyetek a forever living termèkekről, üzletről? (Aloe verás..)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek èrdemes ezzel foglalkozni üzleti szinten?

Lehet ezzel úgy foglalkozni, hogy ne húzza le az embereket anyagilag?

Tènyleg ennyit èr ez a termèk vagy csak èn vagyok ilyen kicsinyes h sajnálom rá a pènzt?

Megmondom őszintèn nekem nem tetszik a marketinges meg ez a nagy bulizás ami mögötte van, meg ez a valósítsd meg önmagad rèsze...

2021. júl. 6. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

"A termékek akkor érik meg azt az árat, amennyiért a cég adja őket, ha a neki valókat veszi meg az ember és jól használja őket. Az ár tartalmazza az ehhez szükséges személyre szabott segítséget is.

Megjott az mlm baratunk.

Tularazott vackok. Mas termeknel, ugyanez a hatoanyag, joval kevesebbert.

A celkozonseg az ostoba, gondolkodni nem akaro reteg, aki minden maszlagot megvesz.

Kerdezo, nem ajanlom. De ha nem hiszel nekem, melyedj el a dietetikaban, vegezz osszehasonlitasokat mas termekekkel is.

2021. júl. 7. 06:51
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

[link]

[link]

Ha mar Aloe...

2021. júl. 7. 07:04
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Az ár tartalmazza az ehhez szükséges személyre szabott segítséget is.

Ez a kedvencem, ezt minden MLMes elsüti. Mégis milyen segítség kell egy fogkrémhez?

2021. júl. 7. 07:36
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Hagyd utolsó válaszoló.

Ahogy írtam, ezek az élősködők, az ostoba, tájékozatlan réteget célozzák meg.

2021. júl. 7. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Már a nevük is kamu, mit vársz tőlük?
2021. júl. 7. 09:08
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Azok is "az ostoba, gondolkodni nem akaro reteg" tagjai, akik azt hiszik, az aloe vera egyetlen/fő hatóanyaga az aloin - és ez alapján alkotnak véleményt az aloe vera gélről, amely valóságalap nélküli véleményt aztán tényként tálalják az említett "reteg" többi tagjának. 🤦‍♂️

[link]

2021. júl. 7. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Utolso valaszolonak.

Ha mar kamu Forever Aloe Vera-s termekek.

"Az Aloe vera, Aloe ferox, Aloe barbadensis, aloin, antrakinon aloinosid stb. tartalmából eredő erős laxatív hatást bizonyítják az EMEA és a WHO monográfiák. A laxatívumok krónikus használata bélrenyheséget, csökkent bélműködést, maradandó károsodást okozhat. A laxatívumok hatására fellépő folyamatos vastagbél-irritáció kolorektális daganatok kialakulásának rizikóját növelheti. Hatásából adódóan súlyos folyadék és elektrolit hiány léphet fel, amely komoly veszélyekkel járhat."

Ogyei-n utana tudsz olvasni.

A sok ostoba, aki meg reklamozza, csak a haszon hajtja.

2021. júl. 7. 11:00
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

🤦‍♂️

Utánaolvastam. Több forrásból is. Sőt, értelmeztem, amit olvastam. Ezért értem, hogy

- az aloe vera (Aloe Barbadensis Miller) több mint 200 hatóanyaga közül az aloin csak 1,

- a gyógynövény levelének a közepéből szakszerűen eltávolított és feldolgozott gél gyakorlatilag aloinmentes, ezáltal nem merülnek fel az aloin kapcsán szóvá tett kockázatok.

Az OGYÉI kiadványában vannak az alább idézett részek is:

"A kérelemben található leírás egy speciális (Aloe Vera levelet is tartalmazó) keverék

előállításra vonatkozó gyártási leírás, amely az Aloe fajok biztonságosságának megítélése

szempontjából értékelhető adatot nem tartalmaz. Arra azonban utal, hogy a kérelmező által

kívánt alkalmazás nem a gélre, hanem a teljes levélre vonatkozik."

Az itt említett kérelmező nem a Forever Living Products. A Forever Living Products étrend-kiegészítőibe az aloe verának csak a gélje kerül, nem az egész levél.

"A további összetevők jelentős mértékben függenek attól, hogy azokat a levél mely részéből

nyerik ki és milyen feldolgozási módszerrel."

"A belső sejtszövet tartalmazza a legnagyobb mennyiségű vizet (kb. 98,5%), a többi szilárd anyag tartalom szénhidrátokból, szerves savakból, kisebb mértékben fehérjékből, vitaminokból, zsírokból, aminosavakból (arginin, szerin, aszparaginsav, gluténsav) áll."

Ezek a hatóanyagok benne vannak a gélben, amit a Forever Living Products az étrend-kiegészítőiven használ. Aloin gyakorlatilag nincs.

"Étrend-kiegészítők esetében a biztonságos alkalmazás csak a kockázatok teljes

kizárásával garantálható (maga a terápiás hatás (hashajtó hatás) is kockázat növelő tényező),

ezért szükséges az aloinra tartalomra vonatkozó olyan határérték meghatározása, melynek

betartása esetén az Aloe tartalmú étrend-kiegészítő és az egyéb anyagokkal dúsított élelmiszer

nem jelent biztonságossági kockázatot a fogyasztó számára. Ez a cél csak a gyakorlatilag

aloin mentes gél esetében érhető el a 0,1 mg/kg határérték megtartásával."

"Összegezve a benyújtott dokumentumokat és a fellelhető szakirodalmi adatokat, a Testület

úgy döntött, hogy az Aloe fajok az eddig érvényben lévő korlátozással maradjanak a negatív

listán, amely alapján a gél használható, ha a maximális aloin tartalom a késztermékre

vonatkoztatva 0,1 mg/kg értéket nem haladja meg."

Az aloinra hivatkozva veszélyesnek kikiáltani az aloint nem tartalmazó gélt vagy Dunning-Kruger szintű ostobaság, vagy szándékos megtévesztés.

2021. júl. 7. 12:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: nem OGYÉI - NÉBIH.
2021. júl. 7. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Látom a Forever Living fizetett bérence(i) megjelentek, akik szakembernek képzelik magukat.

Ogyei-s valódi szakemberek az ostobák az ilyen önjelölt bérencek meg az okosak. :)

A F.L-es gélben biztosan az van, akár megfelelő arányban? Akár a többi termékükben is?

Semmirekellő cégnek és embereinek, akik magas áron próbálják lehúzni az embereket, nem hiszek.

Tessék utánanézni, hogy egy gyógyszert, mielőtt piacra dobnak, mennyiféle teszten, vizsgálaton megy keresztül. Több ezer oldalas dokumentàcióval rendelkeznek.

Ezt egy ilyen kamu étrendkiegészítőnél nem láttam, amilyen a Forever Living termékei.

MLM bullshit az egész.

2021. júl. 7. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!