Mi a véleményed a Hecht termékekről?
Nekem van egy Hecht 1065 Fúró - kalapácsom.
És szerintem egy kalap.... mondjuk 7 rúgóért vettem. És be tekertem 6db 100-as T40-es fa csavart és elkezdett füstölni.
Ezt egy 12-v-os AEG behajtó könnyedén véghez viszi.
——-
Most kompresszort akarok venni és minnél olcsóbban/jót .
Kinéztem a Hecht 2026-ot
Einhell TCAC 190/24/8
Nagyon vacaknak találom az Hecht-et...
Zippert dicsérik még nagyon
Meg a Metabo kompresszoron gondolkozom az ipari állítólag és 45 rugó
Én úgy halottam, hogy a Parkside termékek gyakorlatilag az Einhell termékei a Lidl Parkside kérése itt-ott átalakítva.
Panaszkodnak egyébként erre a Parkside kompresszorra is, eltört főtengely stb.
Lehet akkor rámegyek egy Einhell kompresszorra az 30 rugó.
Einhell, hecht, parkside, fuxtec, stb stb, mind kínai szar... működik, ameddig működik, aztán el lehet dobni...
Ha minőségi gépet akarsz, amivel dolgozni is lehet, annak meg is kérik az árát, 1-2 tízezerért olyat nem kapsz... tegyel hozza egy 0 legalább.
A parkside -nek annyi előnye van, hogy működik a garanciája a lidl-nek...
Sok bolt a kínai szarokra elzarkózik a garancia érvényesítésétől.
Ha kompresszor,akkor csak is Güde,vagy Scheppach.
Scheppach,24L,1500W,2 év garanciával 34.000 Ft felett picivel.Megveszed hozzá a tömlő végére szerelhető Extol vízleválasztót az olyan 1700Ft,és egyenlőre nem kell megvenni a komolyabb vízleválasztót 10.000 felett,ha például festeni is akarsz vele kisebb dolgokat (mert ugyebár a 24 Liter nem egy nagy durranás,de még az 50 L se nagyon....)
Tapasztalatból ajánlottam mindkét márkát,24L-es Güdével indítottam,kinőttem,eladtam,de még a mai napig üzemel a gazdájánál.Jelenleg 50L-es Scheppach-ot használok 6. éve bírja a nyúzást,kapott már mindent,annyi volt vele csak a baj,h pár éve szétrepült a venti hűtő lapát, 500Ft volt rá a másik)
(A trollok pedig nyugodtan diszlájkolhatják a válaszomat,mint ahogy eddig tették,nem is várok mást tőlük)
7# köszi Fantom83,
*( pulzusmérős Sportkarórát vittem vissza) ami folyton lemerűlt majd megadta magát a 6-dik elemnél. )
Sheppach, Güde ezeket megjegyzem, utána nézek.
Na most a 24L-nél,és az 50L-nél az a helyzet,amikor a bal,vagy a jobb öklödet harapjad.
A 24L hamarabb feltöltődik,többször kapcsol be,viszont fele annyi levegő fér bele,az 50L tovább pumpál,ritkábban kapcsol be,viszont 2x annyi levegő fér.
Szerintem ha te is csak arra akarod tartani,h kifújd a számítógépet,és egyéb alkatrészeket,biciklit,motort "pumpálj vele",akkor 24L-est ajánlom.
Ha festeni akarsz,szerintem csak és kizárólag "eredeti kínai" K-3 -as pisztoly, 0.5mm-es fúvókával.(ha nagyobb furatméretű pisztolyt használsz,akkor fenn áll az esély,h a világba kifújod a festéket,a kompresszorod meg állandóan menni fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!