Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnèk pènzt keresni, mit...

Szeretnèk pènzt keresni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jelenleg babát várok, baba mellett kèsőbb majd utána szeretnèk dolgozni vmi könnyebb munkát. Mit tehetek? Milyen lehetősègeim vannak? 28 l

2021. júl. 6. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Hová valósi vagy?

Van párod?

2021. júl. 6. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Bács megye, igen van fèrjem, neki van munkája

de szeretnèm elfoglalni magam napi pár órában ès kèsőbb baba után is dolgozni abban ha találok valami otthonról vègezhető munkát vagy vállalkozást vagy ilyesmit. Valamilyen szinten emberek között is lenni egy kicsit. Ha sikerülne valami munkát vállalkozást vagy ilyesmit kitalálni akkor 3 èv múlva jó alap lehet ha újra dolgoznom kellene majd.

Nem tudom.. mèg nem szültem, nem tudom mivel jár egy gyerek szóval egyelőre csak lelkes vagyok.

2021. júl. 6. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Kb hol laksz?

Kecskeméten van munka,elég sok

2021. júl. 6. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Kiskőrösi vagyok
2021. júl. 6. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg online megoldható lenne? Vagy ritka bejárással?
2021. júl. 6. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
2021. júl. 6. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki online munkát szeretne ahoz mostmár leginkább tanulni kell,ezekután ha minden jól megy és szerencséd van akkor lehetséges hogy valakitől kapsz esélyt.

Nézz szét a környékeden mire volna kereslet? Aztán válassz és kezdj neki.

Ha esetleg tudsz valamilyen idegen nyelven akkor oktass,tanítsd az embereket,szerintem lenne rá jelentkező.

Valamihez értesz és szerinted másokat is érdekel próbálkozz azzal,legyen az bármi,életmód tanácsadás stb..

Okj képzésekre vagy rendes suliba is el mehetsz tanulni,csak majd kell 1-2 megbízható személy aki vigyázz a gyerkőcre még te suliba vagy.

Suli vagy OKJ-s ötleteim;

-Programozó (Nem tudom hogy ezt otthonról lehet e csinálni később.)

-Weblap tervező,karbantartó (erre már nagyobb esélyed van otthon csinálni később is.)

-Könyvelő,(Ha jó vagy benne,szerzel tapasztalatot simán csinálhatod otthon.)

-Csinálsz egy weboldalt és dolgokat értékesítesz rajta,pl ha szeretsz festeni akkor a saját festményedet,fotóidat,esetleg írhatsz könyvet is amit ki találsz.

-Ügyfélszolgálatos otthonról,(csak bírd idegekkel.)

Ezeken kívül még pluszban kérdőív kitöltés esetleg,ha érdekelnek a megbízható oldalak nyugodtan írj egy email címet,szívesen el küldöm ezeknek az oldalakat.

Ha nem beszélsz semmilyen idegen nyelvet akkor kezdj el tanulni egyet vagy kettőt is akár,először csak magad,később ha mennek az alapok irány a magántanár,ezekután később tudod hasznosítani a nyelvet,legyen az otthoni fordító vagy nyelvtanár esetleg tolmács stb..

Lehet már tudni hogy fogják hívni a kis apróságot? 🙂

Sok sikert.

2021. júl. 7. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!