Dolgozni szeretnek, mit csinaljak?
Skociaba elek es 15 eves vagyok. Junius 22.en leszek 16 de mivel julius elejen megyek vissza Magyarorszagra 2 honapra szeretek keresni egy kis penzt, hogy ne kelljen a szuleimtol kerni.
Ezzel az a baj hogy 16 eves kortol lehet dolgozni, de en mar majustol szeretnem elkezdeni.
Mit csinaljak? Semmit nem tudok tenni? Fontos lenne.
"Semmit nem tudok tenni?"
Hát nagyjából igen.
Vagy keresel egy ismerőst aki feketén hajlandó neked valami munkát adni.
"Skociaba elek es 15 eves vagyok. Junius 22.en leszek 16 de mivel julius elejen megyek vissza Magyarorszagra 2 honapra szeretek keresni egy kis penzt, hogy ne kelljen a szuleimtol kerni.
Ezzel az a baj hogy 16 eves kortol lehet dolgozni, de en mar majustol szeretnem elkezdeni.
Mit csinaljak? "
Mit csinálj? Először is szedd össze a gondolataidat :-)
Azt írod, Skóciában élsz, és jún 22-én leszel 16, s júl. 1-én jönnél Magyarországra, szeretnél 2 hónapot dolgozni: azt gondoltam, rendben, július, aug-ban dolgoznál (bár 16 és 18 év között nehéz munkát találni, inkább 18 felett), de ekkor bevitted a KO-t azzal, hogy már májustól szeretnél dolgozni.
MI VAN???? Májusban nem vagy 16 éves és nem vagy Magyarországon, hanem Skóciában.
Arról nem beszélve, hogy májusban még suli van.
15 évesen - magyar törvények szerint CSAK NYÁRI SZÜNETBEN DOLGOZHATSZ, azt is csak szülői engedéllyel.
Szóval először is MIT SZERETNÉL? (és hol?) :D
#4es...
Juni 22 a szulinapom. Nekem itt Juli 1.ig iskola van.
Es azutan mennek haza 2 honapra a nyari szunetre. Viszont en pont hogy szunetre akarok penzt keresni. Mert nyaron szeretnek elmenni par helyre a barataimmal es nem allunk olyan jol hogy anyumtol mindig kerni kelljen penzt. Ezert akarok dolgozni majustol hogy vigyek haza penzt. Igy erted?:))))
Hát ne haragudj, de ha Skóciában élsz és ott akarsz pénzt keresni, akkor miért itt, a Gyakorin kérdezősködsz - amikor Te is tudod, hogy 16 éves kor betülte előtt nem lehet.
Azt mi itt mégis honnan tudjuk, hogy a skót törvények mit mondanak, illetve, hogy ott mivel tudnál pénzt keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!