Hogyan lehet kitörni abból, hogy pályakezdőként nem kellek sehova?
Sziasztok!
2 hónapja vagyok munkakereső, 1 hónapja kaptam meg a grafikus szakmám, mellette van egy bármixer szakmám. Bár dolgoztam már, nem voltam bejelentve és alig pár hónap volt, mégis beírtam az önéletrajzomba(autókölcsönzős recepciós).
Több száz levelet írtam már, és jelentkeztem állásokra, olyanokra is amiket nem hirdettek meg.
Viszont csak 3 hívott vissza :( 2 tapasztalatlanság miatt elutasított(szobalány,bútorbolti eladó), egyet én utasítottam vissza(gyári csomagoló), mert nem tudtam volna megoldani a bejárást.
Konkrétan már minden reggel gyomorgörccsel ébredek, hogy egyszerűen nem kellek sehová és teljesen elkeserít, hogy azért tanultam évekig, hogy mindkét szakmámhoz min.2-3 év tapasztalattal keresnek embereket, és még egy választ/magyarázatot sem kapok egy egyszerű eladói állásra.:(
utolsó :D az a baj, azonnal észreveszik :))
lenne olyan lehetőség, hogy ismerőst megkérdezek, mehetnék e tanulónak a bárjába, de a büszkeségem nem engedi... nem akarok könyörögni a munkáért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!