Nem feltetlen, ha van masik 100 jelentkezo akkor valoszinuleg igen, ha te vagy az egyetlen vagy a tobbiek meg rosszabbak akkor nem.
2021. jún. 3. 22:56
2/10 anonim válasza:
Pályakezdőket a kortól függetlenül nem szeretik. Nyilván attól függ mekkora a "konkurencia" arra a pozícióra, de önmagában nem kizáró tényező a kor (a tapasztalat hiánya inkább, de azt általában az álláshirdetésben is megjelölik, hogy legalább hány év tapasztalat elvárt)
2021. jún. 3. 23:00
3/10 anonim válasza:
A pályakezdőket rutinszerűen kiszórják. Általában azoknak van esélyük állásinterjúkon, akik csókosok, vagy vastag borítékkal érkeznek a HR-es számára. No meg persze aki minél inkább aláígér a többieknek bérben.
2021. jún. 3. 23:25
4/10 anonim válasza:
3as!
Ha lenne vastag boritekom, nem akarnek dolgozni 😂 Meg keves fizuert sem akarnek dolgozni, a keves fizu azoknak eleg, akiknek van della amugy is a bankszamlan 😂
2021. jún. 4. 06:31
5/10 anonim válasza:
"vagy vastag borítékkal érkeznek a HR-es számára. "
Aztán mi a kékeres lóf****ért lenne vastag a boríték a HR-es számára amikor NEM Ő DÖNT? HM?
2021. jún. 4. 08:16
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül, bár valóban nehezebb. Én azt ajánlom, hogy "fiatalítsd magad" a CV-ben, ne írd be a születési dátumodat, illetve elég csak a diploma megszerzésének éve, nem kell feltüntetni az érettségit. Ezt egy elég sikeres álláskereső programban hallottam, és én is ezt alkalmazom.
2021. jún. 4. 09:18
7/10 anonim válasza:
", ne írd be a születési dátumodat, "
És az mire jó? Úgyis lesz állásinterjú és ha oda belép egy jó 40-es fonnyadóban levő virágszál tök 8 mit ír be és mit nem.
2021. jún. 4. 09:31
8/10 anonim válasza:
Miért szórnák ki? Ha értelmes, jól beszél angolul és nem kér szenior bért, akkor nagyon hamar alkalmazni fogják.
2021. jún. 4. 11:42
9/10 anonim válasza:
4. válaszadó: persze, ez egyértelmű :) arra utaltam, hogy csúszópénzzel el lehet sokmindent intézni, pl. azt is, hogy ne dobják az életrajzodat helyből a kukába
5. válaszadó: azért lenne vastag az a boríték, hogy ne vágja ki helyből az életrajzodat a kukába, csak mert nem tetszik neki a képed
majd beszélgess el pár álláskeresővel, fognak érdekes dolgokat mesélni neked, garantálom...
2021. jún. 4. 14:11
10/10 anonim válasza:
7-es: az már onnantól kezdve lehet bizonyíthatóan diszkrimináció. De legalàbb behívták, adja el magát. Nem 23 évesnek kell magát fiatalitania, hanem mondjuk egy ötössel, tizessel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!