Mennyire inflálódott el a fizetésed?
Figyelt kérdés
Mi az amit az infláció és a drágulások óta nem tudsz megengedni már a fizetésedből?2021. júl. 5. 22:50
11/19 anonim válasza:
10, 2016 óta ezt károgja mindenki de meg a covid is csak egy közepes korrekció volt tavaly.
12/19 anonim válasza:
Hát semmit nem ért az emelésem. 10%-os emelést kaptam januárban, már most a szakmámban ugyanezért a pozícióért legalább 40%-kal többet fizetnek máshol. Tudom, váltsak... de félévente kéne akkor minimum munkát váltanom, az tarthatatlan. Szerintem esélytelen, hogy a fizetésemelések kövessék az inflációt. Aki szerint meg igen, az ő fizetése eleve magasabb volt, ezért nem érzi meg. A párom multinál kemény 2%-os emelést kapott. Ami semmi az áremelkedésekhez képest.
13/19 anonim válasza:
Én sem forintban kapom, mert Angliában dolgozom. Nem kell az aranyat felhozni, mert nem vagyok egyedül azzal, hogy magyar oldalt olvasok és külföldön vagyok. Másrészt Mo-n is vannak olyan emberek, akit a külföldi cég fizet ki EUR-ban. Én ismertem ilyen embert és az volt vagy 15 évvel ezelőtt. Szóval létezik ilyen is.
14/19 anonim válasza:
Az Euró illetve az Angol Font is FIAT pénz aminek az értéke minden nap csökken.
15/19 anonim válasza:
"2016 óta ezt károgja mindenki de meg a covid is csak egy közepes korrekció volt tavaly."
Mivel még nem volt válság, ez a covid csak az előszele neki, a következő válság sokkal nagyobb lesz mint a 2008-as mivel magasabbról fogunk esni.
16/19 anonim válasza:
13-as vagyok
14-es Igazad van. A bankban csak az a pénzem van, aminek ott kell lennie, hogy a költségeimet ki tudjam fizetni, de a jelentős része be van fektetve, ami hasznot hoz. Igen, infláció itt is van, de én magamnak dolgozom. Szerencsére a kiadásaim folyamatosan csökkentek, így most kevesebb munkával is többet tudok megtakarítani/befektetni, mint 1-2 évvel ezelőtt.
17/19 anonim válasza:
Megérkezett az ügyeletes lepontozó? Aki megemlíti a válaszában az infláció szót azt lepontozod? :D hát nem tiltott csukott szemmel járni, de attól, hogy neked jó még másnak lehet sz*r, engedd el, ha nehéz ezt elfogadni :D
18/19 anonim válasza:
Az emberek többsége teljesen analfabéta pénzügyileg.
Pedig ha tudnák, hogy amit ők valójában pénznek gondolnak az hitel, más néven adóság.
19/19 anonim válasza:
3 éve nem kaptam említésre méltó béremelést. Amúgy nem olyan rossz a fizetésem. Annyi történt, hogy kevesebbet tudok félre tenni. Amit eddig meg tudtam engedni magamnak, azt most is megtudom, persze a megtakarítás rovására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!