Mennyire inflálódott el a fizetésed?
Figyelt kérdés
Mi az amit az infláció és a drágulások óta nem tudsz megengedni már a fizetésedből?2021. júl. 5. 22:50
1/19 anonim válasza:
Semennyire, hiszen inflaciot meghalado emelest kapok minden evben.
2/19 anonim válasza:
Semennyire, mert nem forintban kapom.
3/19 anonim válasza:
Nekem év elején volt egy váltásom plusz 20%-ért, így semennyire. Egyébként az előző helyeken mindig megkaptuk minimum az infláció + plusz 1-2%pontnyi emelést.
4/19 anonim válasza:
"Semennyire, mert nem forintban kapom."
Akkor miben kapod aranyban?
5/19 anonim válasza:
Semennyire. Infláció felett emeltek.
6/19 anonim válasza:
Nem sokat értek az emeléssel sem. Mivel a valós infláció sokkal nagyobb mint amit meghatároznak. 8 éve 20 millióért kaptál egy önálló családi házat Budapest mellett. Most 20 millióért Budapest mellett kaphatsz egy üres telket.
Pedig az elmúlt 8 évben nem volt számottevő az infláció.
7/19 anonim válasza:
Az elmúlt 8 évben megtripláztam a fizetésem, leszarom mekkora volt az infláció, nem érzek semmit belőle.
8/19 anonim válasza:
Én ezt megértem, viszont butaság nem foglalkozni az inflációval, mivel ha be üt egy nagy gazdasági világ válság, akkor kitörölheted a megtriplázott fizetéseddel a hátsódat, kb arra lesz használható.
9/19 anonim válasza:
Így van. És ha holnap elüt egy autó, akkor sem érek vele semmit. Vagy lesz egy 9-es erősségű földrengés. Vagy kitör a harmadik világháború. Ilyen ez.
10/19 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy minek mekkora a valószínűsége, viszont egy nagy válsággal lehet számolni az elkövetező években.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!