Mennyit kérhetek el pályakezdő mérnökként?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Végzett gépészmérnök vagyok, elsőévesként dolgoztam 8 hónapig mint gyakornok egy multinál, majd az elmúlt 1 évben szintén egy multinál mint gyakornok (itt nem szeretnék maradni, mert elég sok konfliktusom van egy kollégámmal), emellett tdk-ztam, tanulmányi átlagom 4,5 felett volt mindig.
Milyen bérigényem lehetne? Budapesten és Székesfehérváron keresek munkalehetőséget.
2021. júl. 4. 16:45
1/4 anonim válasza:
Átlag és tanulmány senkit sem erdekel az iskolán kívül, csak az, hogy milyen papirod van. Meg az sem érdekes, hogy hanyas érdem jeggyel.
Br 500, Bp.
2/4 anonim válasza:
1 év 8 hónap gyakorlattal kb br. 420-450k a reális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!