Konkurencia nélkül rabszolgamunkát lehet végeztetni a munkavállalóval?
Figyelt kérdés
Kisvárosban élek, speciális szakmám van. Eddig a cég ahol dolgoztam éveken át kiszúrta a szemem bruttó 220.000 Ft-tal. Most megjelent a városunkban egy ugyanolyan profilban utazó cég, aki el akart csábítani magához. A főnököm elé álltam, hogy fel szeretnék mondani, erre marasztalni kezdett és aláírtunk egy új bérszerződést bruttó 480.000 Ft-tal. (!) Vérlázító, hogy éveken át néznem kellett a főnök gazdagodását, és azt hogy évi 3x megy nyaralni, a luxusautóit meg úgy váltogatja, mint más a zokniját. Más is járt már hasonlóan, mint én?2021. júl. 1. 18:37
2/6 anonim válasza:
És mi a kérdés? Nem mondtál fel évekig, és most is maradtál, akkor most ki a hülye?
3/6 anonim válasza:
alapítványi iskolás kamukérdés level 1000
4/6 anonim válasza:
Mindigis megvolt a jogod hozza hogy
1. elmenj egy masik ceghez ami jobbban fizet, ha nincs ott ahol laksz akkor koltozz
2. alapits egy sajat vallalkozast es te legyel a fonok luxusautoval
5/6 anonim válasza:
Miért adott volna fizetésemelést ha nem is jelezted ezt?Pusziból nem fognak adni,ha most megcsinálod 220-ért és csöndben vagy akkor miért adjon neked 480-at?
6/6 A kérdező kommentje:
mindig jeleztem hogy elégedetlen vagyok a béremmel. Mondta a főnök hogy már nagyon elege van belőlem hogy mindig csak elégedetlenkedek. 3x ültünk le beszélni és nem emelt. Csak lerázott azzal hogy majd gondolkodik. Meg kellett jelennie a városban a konkurenciának, hogy a munkám értéke piaci alapon beárazódjon.
2021. júl. 3. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!