Ha interjú után azt mondják hogy 1 hét múlva visszajeleznek, az rossz jel?
(multi)
Eddig mindig 1-2-3 napon belül jeleztek, ha fölvettek valahova..
Semmi rossz nincs abban, én most egy olyan helyre interjuzok, ahol 5 körön kell átmenni, a 3. és 4. között három hét telt el, mire visszajeleztek, általában ha több is jelöltet is meg akarnak hallgatni és az interjúztatók ideje behatárolt, el tud csúszni a dolog.
A legextrémebb ilyen esetem külföldön volt, januárban jelentkeztem egy állásra, két hét múlva interjúztam, aztán hónapokig semmi. Aztán juniusban hivtak, hogy na lehetne menni következő körre, de hát akkor már volt másik állásom és elküldtem őket a fenébe.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Pályakezdő vagyok, és nem vagyok még nagyon dörzsölt. Általában meg sem hallom az ilyen mondatokat, mivel tudom hogy mennyire nem fedik gyakran a valóságot, de ez a cég, ahol ezt a választ kaptam, elképesztően sokat dobna a karrieremen, kb ezzel "megcsinálnám magam", izgulok az eredményen. Ez már a 3. interjúm velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!