Kellett már valakinek itt Cognitive Assessment tesztet kitöltenie?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem pár céghez a meghirdetett állásokra és egy online Cognitive Assessment tesztet kellett kitölteni, ami 50 kérdésből állt és 12 perc volt rá.
Nekem elég rosszul sikerült a feléig se jutottam... Ha van valaki aki már csinált ilyet és jól sikerült az légyszi segítsen, hogy hogy tudok erre felkészülni, hogy a következő munkát megkapjam.
2021. jún. 29. 11:36
1/2 anonim válasza:
Nekem is kellett egyszer, de én sem jutottam messze benne, az sem segített, hogy életemben nem láttam ilyen tesztet előtte. Mellesleg semmi köze nem volt a munkához. (véletlen nem netpincér adatrögzítőre jelentkeztél, ahol a flegma kis hr-es csaj van...?)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem de nem is gondoltam volna hogy ott is kérnek ilyet... matekos kérdések voltak, meg szövegértés... valami formákat kellett kiválasztani... Annyira nem lett volna nehéz ha van rá idő
2021. aug. 5. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!