Assessment Center a Bosch-nál! Mire figyeljek?
Jelentkeztem 2 meghirdetett pozícióra is a miskolci Bosch-hoz, és ha jól tudom, a cég a sikeres telefonos interjú után Assessment Center-re invitálja a jelentkezőket.
Mire lehet számítani egy ilyenen? Mik lehetnek a buktatók? Miket kell majd csinálni?
Nagyon izgulok emiatt, mert sosem voltam még ilyenen, mindig csak "normális" interjúkon voltam, ahol szemtől szembe leültem a HR-essel vagy egy vezetővel, és vele beszélgettem (amolyan kötetlen beszélgetések voltak azok is).
Segítségeteket előre is köszönöm!
1.) Nem voltam még én sem AC-n.
2.) Próbálj meg nem izgulni.
3.) Érthetően beszélj.
4.) Önmagadat add.Nem feltétlenül a többieknek van igaza, még ha ők egyet is értenek egy feladatmegoldásban. Attól még lehet, hogy (csak) téged vesznek fel a végén.
5.) Igyekezz a multis elvárásoknak megfelelően kommunikálni; állj ki magadért, ha igazad van, de ne sértsd meg a többieket. ("Jó csapatjátékos")
6.) Sok szerencsét! Majd írd le légyszi, hogy milyen volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!