Huszonéves fiatalok, mennyit kerestek nettóban?
Nem vagyok irigy egyáltalán a szoftverfejlesztőkre, hogy ennyit keresnek. Ki mondta, hogy irigy vagyok?
Csak az furcsa, hogy az összes idejár a gyakorira. Több developer jár ide mint a Githubra és a Stack Overflow-ra összesen. Ennyire ráérnek? Nincs munka?
29 F
Én állatorvos alatt vagyok szaksegéd. Nettó kb 200000 Ft a keresetem. Napi 8 óra, 5 nap a héten. Én is kicsit hiányolom a kevesebb fizetésből élőket innen a gyakoriról. Vagy lehet hogy a keveset keresők nem merik leírni ide, mert a "gazdagok" egyből leoltják őket, hogy milyen csórók. A fentebb emlegetett melókat én nem tudnám elvégezni, mert szimplán nincs hozzá érzékem. Programozás? Nálam esélytelen volna. Ez rendben is van, hiszen nem vagyunk egyformák. Meg ez alapján nem tartom magam hülyének sem. Jó azért átlagosnak is lenni, valakiket ez nem zavar. De ha nagyon vágyunk a meggazdagodásra, még mindig ott van az 5ös lottó...
Marketinges vagyok, és grafikai munkákat is én csinálom a cégnél. 200 a nettóm, szégyen nem szégyen, ez van.
29/N
Könyvesboltban eladó vagyok, netto 150 ezer.
De nem egyedül élek. A férjem parkolási ellenőr, netto 255 ezret keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!