Úgy számoltam kb. havi másfél millióval jól lennék már. Milyen munkával lehet ennyit keresni?
Az ilyen emberek szoktak amúgy nagyon örülni a minimálbérnek is később, mint a kérdező.
Mármint, ha a másfél milliós bérigényük után, kb. egy év munkakeresés után le tudják vonni a helyes választ arra a kérdésre, hogy "miért nem vesznek fel sehova?"
tegnap 15:25 aha, értem, végülis csak kb. megoldásokat vártam, pont amilyeneket írtatok, hogy pl. alkalmazotti fizetés is ilyen vagy vállalkozni érdemes inkább, ilyesmi. köszi.
16:58, te is minimálbéren vagy, savanyú a szőlő, vagy egyszerűen zavar, hogy mások terveznek valamit?
egyébként a többi választ köszönöm, tök jók vagytok, ha van még vélemény írjatok.
Vannak, akik mlm-ből keresnek ennyit, rohadt sok melóval.
Ha jó céget választasz, jó marketingtervvel, és elég kitartó vagy elviselni a "nem"-eket és akkor is csinálni, ha nehéz, na akkor lehet ebből ennyit keresni, de hogy mennyi idő után, az az embertől függ.
Azt azért hozzátenném, hogy kevesen elég elszántak a milliós jövedelemhez, de ismerek pár ilyen embert, szóval léteznek.
Akinek meg "savanyú a szőlő", azzal ne foglalkozz, csak lehúz, olyan emberek véleményét kérdez, akik valóban jól keresnek, mert ők tudnak tanácsot adni, de akik csak tengődnek, azoktól milyen tanácsot vársz?
A kérdés alapján nekem úgy tűnik, sok mindennel nem lehetsz még tisztában. Pl. a számításod, hogy mennyiből lennél már "jól" sem biztos, hogy valóságra alapoz.
Ahhoz, hogy segítsünk írd már le lécci, mit és hogyan számoltál másfél millióra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!