Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Úgy számoltam kb. havi másfél...

Úgy számoltam kb. havi másfél millióval jól lennék már. Milyen munkával lehet ennyit keresni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Apukám kereskedelmi igazgató egy nagyvállalatnál.kézhez kap több mint egy milliót
2010. aug. 26. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Menj el focizni valamelyik külföldi csapatba! Ja, ehhez ca. olyan 10 évesen már el kellett volna kezdeni...
2010. aug. 27. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek szoktak amúgy nagyon örülni a minimálbérnek is később, mint a kérdező.

Mármint, ha a másfél milliós bérigényük után, kb. egy év munkakeresés után le tudják vonni a helyes választ arra a kérdésre, hogy "miért nem vesznek fel sehova?"

2010. aug. 27. 16:58
 14/20 A kérdező kommentje:

tegnap 15:25 aha, értem, végülis csak kb. megoldásokat vártam, pont amilyeneket írtatok, hogy pl. alkalmazotti fizetés is ilyen vagy vállalkozni érdemes inkább, ilyesmi. köszi.

16:58, te is minimálbéren vagy, savanyú a szőlő, vagy egyszerűen zavar, hogy mások terveznek valamit?

egyébként a többi választ köszönöm, tök jók vagytok, ha van még vélemény írjatok.

2010. aug. 27. 17:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak, akik mlm-ből keresnek ennyit, rohadt sok melóval.

Ha jó céget választasz, jó marketingtervvel, és elég kitartó vagy elviselni a "nem"-eket és akkor is csinálni, ha nehéz, na akkor lehet ebből ennyit keresni, de hogy mennyi idő után, az az embertől függ.

Azt azért hozzátenném, hogy kevesen elég elszántak a milliós jövedelemhez, de ismerek pár ilyen embert, szóval léteznek.

Akinek meg "savanyú a szőlő", azzal ne foglalkozz, csak lehúz, olyan emberek véleményét kérdez, akik valóban jól keresnek, mert ők tudnak tanácsot adni, de akik csak tengődnek, azoktól milyen tanácsot vársz?

2010. aug. 28. 10:42
 16/20 anonim ***** válasza:
külföldön angyalbogaram, csak ott
2010. aug. 29. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a sok jóindulatú, optimista, segítőkész ember...
2010. aug. 30. 06:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Szenior Java programozók megkereshetnek 1-1,5 millát nettóban, de ahhoz már vérprofinak kell lenni. Nyugati országokban (USA, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Svédország stb.) kb. ennyi az átlagfizetés, viszont azt sokan elfelejtik, hogy külföldön a megélhetési is drágább, úgyhogy ha külföldre költözöl, az életszínvonalad nem lesz annyival magasabb. Viszont ha meg tudod oldani, hogy a pénzt külföldön keresd, és itthon költsd el, akkor ennél még magasabb is lehet a fizetésed.
2010. szept. 2. 07:53
 19/20 anonim válasza:

A kérdés alapján nekem úgy tűnik, sok mindennel nem lehetsz még tisztában. Pl. a számításod, hogy mennyiből lennél már "jól" sem biztos, hogy valóságra alapoz.

Ahhoz, hogy segítsünk írd már le lécci, mit és hogyan számoltál másfél millióra?

2010. szept. 2. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja erre én is kiváncsi vagyok :) Érdekelne mire költenéd el havonta az éves fizetésemet!
2010. szept. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!