A diplomás ismerőseitek el tudnak helyezkedni?
Figyelt kérdés
Mert én itt azt olvasom, meg látom is hogy nem találnak állást a területükön és pizzafutárkodnak, gyárban dolgoznak betanitott munkásként vagy közmunkáznak vagy munkanélküliek a többség.2021. jún. 26. 17:43
11/13 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy a bérével elégedett-e a diplomás, aki eltudott helyezkedni a szakmájában... :)
8 voltam.
12/13 anonim válasza:
Ráadásul egy pedagógus eleve tisztában van vele, hogy mennyit fog keresni, csak rá kell néznie a bértáblára. Aki ennek ellenére ezt a pályát választja, az vagy hivatásként tekint rá és nem a pénzért csinálja, vagy retardált.
13/13 anonim válasza:
#9 Igen, afelett, de látod, le sem írtam konkrétan csak utaltam rá, illetve hozzátettem, hogy érdemes rendesen, szorgalmasan csinálni, és már jött is a lepontozás =) ez van ezen az oldalon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!